Служебният кабинет на Радев показа какво правителство искат хората. Партиите обаче си искат по старому, бутайки ни към президентска република

Служебният кабинет на Радев показа какво правителство искат хората. Партиите обаче си искат по старому, бутайки ни към президентска република.

Протестите родиха нов тип правителство в България, та било то и служебно и то изведнъж заработи. Така заработи, че 67 процента от хората го одобряват. Това правителство има смелостта да се изправи срещу мафия и задкулисие. Партиите на протеста обаче по български се изпокараха и не могат да създадат нов кабинет.

Партиите на статуквото от своя страна не искат подобно правителство. Все повече прозира, че те самите участват в създаването на партиите на протеста с поведението и тезите на лидерите им.

Картинката става все по – ясна. Целокупно парламента не иска промяна. Зарочна се с процедурните хватки и комисийки, които до сега са били създавани само за оневиняване на политиците. В главата на хората алтернативата е президента. Все повече хора искат България да стане президентска република. Може да се каже, че политиците с тяхната алчност и нежелание за промяна тласкат парламентарната република към крах.

Служебният кабинет на Радев показа какво правителство искат хората. Партиите обаче си искат по старому, бутайки ни към президентска република.

Източник/ци: Служебният кабинет на Радев показа какво правителство искат хората. Партиите обаче си искат по старому, бутайки ни към президентска република.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!