Най-близкият човек на Вальо Златев разкри: Ето защо МАФИЯТА изля помия върху Кирил Петков!

Цялата помия на обръчите от подобия на медии е съсредоточена да удря, с каквото и колкото може, по Кирил Петков и Асен Василев. Каква е причината разкрива Диана Дамянова – бивш PR на Валентин Златев.

Narod.bg пълния текст на коментара, публикуван във фейсбук-страницата на Диана Дамянова:

ТУЛОВИЩЕТО ИСКА ДА СЕ ТЪПЧЕ

Един човек – депутат, с турско име, но с българско гражданство, само преди броени месеци публично нарече Турция своя родина!

Та този същия човек, който трудно артикулира думите в говоримия българския език, и с голяма степен на вероятност не се справя никак добре и с писмения български език, та този човек видите ли, бил напуснал една зала, където заседава висшия консултативен форум на републиката, защото били допуснали в залата евентуален гражданин на Канада!

Да, става дума за онова поредно подставено от Доган лице, Карадаир/или нещо подобно/, който счита, че може публично да нарече Турция своя Родина, но не признава правото на Кирил Петков да се откаже доброволно от канадското си гражданство. Или не му уйдисва, както се казва на чист турски език.

Защото този неграмотен на български език човек, не е случаен човек, а е сламеният човек на Доган и Пеевски.

А кранчетата, по които текат милиардите към Борисов, Доган и Пеевски, са прекъснати именно от онзи, дето бил преди това и канадски гражданин.

Цялата помия на обръчите от медийни подобия на Пеевски е съсредоточена да удря, с каквото и колкото може, по Кирил Петков и Асен Василев. Да удря, без оглед на достоверността и без да се търси дори някаква привидност на истинност.

Защото всеки ден на тези две момчета в Министерския съвет представлява още едно или още няколко прекъснати кранчета.

А туловището трябва да се тъпче, да гълта от живото месо на българския народ, на българския бизнес, на българската икономика. Защото само така живее.

Затова онзи неграмотен на български език човек с родина Турция издига в скандал вече прекратеното канадско гражданство на Кирил Петков.

И когато то се окаже прекратено, бъдете сигурни, че дори на лош български език онзи сламен човек няма да се извини.

Защото хвърлянето на всякаква помия по тези момчета е първостепенна задача на ГЕРБ и ДПС, за съжаление, волю или неволю, подхваната и от ИТН. Но за това – друг път.

Отвсякъде се леят какви ли не "новини" за Кирил Петков.

Източник/ци: Най-близкият човек на Вальо Златев разкри: Ето защо МАФИЯТА изля помия върху Кирил Петков! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!