Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БАЦЕТАТА в атака: И агент Николай, 9 г. вършил подлости в Конституционния съд, атакува Кирил Петков

Агент Николай, зад който се крие бившият конституционен съдия и пламенен защитник на хунтата Георги Марков, е поредният представител на мафията около Бойко Борисов, който атакува министър Кирил Петков, бръкнал надълбоко в корупционните джобове на ГЕРБ, видя Narod.bg.

Кирил Петков: Държавата е пропита от корупция! ГЕРБ: Ти пък си канадец – Малка проверка по въпроса за гражданството:

Един от малкото истински дисиденти Петър Бояджиев направи анализ на ситуацията, вижте:

Мисля, че за всеки честен човек всеки ден става все по-лесно да се ориентира в политическата обстановка в България. И да разбере КОЙ КОЙ е. Достатъчно е да е честен.

Ето днес и агент Николай с гражданско име Георги Марков се включи в канонадата срещу Кирил Петков чрез едно огромно интервю в пик.

Да, същият агент Николай, който бе направен от Желю Желев конституционен съдия. Там той прекара цели 9 години и извърши много подлости.

По-късно стана най-верният слуга на Борисов. Е, виждате, Георги Марков, Румен Петков, Карадайъ, Славчо Доганов и някои други в една обща компания.

Ако и това не дава някому ориентири кой кой е, то той е безнадежден случай. Преди съставянето на служебното правителство аз, а сигурно и други,  изобщо не бях чувал за Кирил Петков.

Да, но нашата библия казва  „По плодовете ще ги съдите“. Е, трябва да си сляп, за да не видиш за толкова малко време колко неща направи и началото на каква пътека постави.

Сравнете Кирил с вонящата смрад Георги Марков и другите и картината ще ви се изясни. Няма нужда от много сложни анализи поне дотук.

Източник/ци: БАЦЕТАТА в атака: И агент Николай, 9 г. вършил подлости в Конституционния съд, атакува Кирил Петков - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!