Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Министър Петков е повече българин от много от т.н. наши избраници, които превърнаха парламентаризма в посмешище

Днес в сутрешния блок на БНТ Анна Александрова / ГЕРБ СДС/ ясно посочи истинската причина за сезирането на Конституционния съд по казуса с двойното гражданство на Кирил Петков - " цялата отговорност е на президента".

Предстоят президентски избори и резултата от тях ще бъде определящ за политиката на България да продължи процеса по разрушаване на модела " КОЙ".

Вярно е, че закона трябва да се прилага еднакво спрямо всички.Но точно ГЕРБ да проявяват принципност и уважение към закона би било смешно, ако не е толкова жалко.

А министър Петков е повече българин от много от т.н. наши избраници, които превърнаха парламентаризма в посмешище.Доказа го с работата си в малкото време с което разполагаше.

Повече българин е от българоубиеца БОРИСОВ, който продаде българските интереси, купувайки рисунки на самолети на неоправдано високи цени и които когато пристигнат ще са за музея.

По - българин е от Карадайъ, за когото майка - родина е Турция.

По- българин е от тези, които за два месеца не приеха нито един закон, а се замерваха с обиди и гледаха само назад - в миналото.Не вярвам в способността им да изберат правителство, без да влагат лични интереси и егоистични цели.

Това което се случи в миналото е важно и всяко зло трябва да бъде наказано.Но по- важно е бъдещето...защото България се разпада.И са нужни хора като Кирил Петков.

Това са новите българи - позитивни, целеустремени.Те не хвърлят кал, а вършат работата си.И това е видимо.

А нашите български " Авгиеви обори" ще се разчистват дълго...

Румяна Ченалова

May be an image of 1 person

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!