Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дискове се правят за такива палячовци като вас, а цялата информация за събитията не стои на дискове? – Не знаете, нали? Сега вече знаете.

Да видим само докога Радев, Рашков и групата им от "стратегически китайски учени" ще прекратят театралната си постановка. Защото ако не бяха смешни, щяха да са жалки!

Да започнем първо с въпроса дали има логика, шефа на биячите, който лично командваше на площада Антон Златанов, да бъде назначен лично от Рашков за шеф на СДВР? - Няма логика, но се случи. Ако не бяхме го разбили въпросния Рашков в интернет, Златанов и досега да си е шеф, нали!? Не се съмнявайте.

------------------------------------------------------------------------

Да не говорим, че ключовите хора на Борисов в службите за сигурност и не само, не бяха дори докоснати, но ако слушаш намкой си рашо, все едно вече е изял Борисов. Тези номера може да ги правите вечно, но щяха да минат ако бяхме някоя година преди 1989. Вече не вървите, другари! Вехти сте.

-----------------------------------------------------------------------

А сега по същество, за да се убедите, че всичко, което ви разиграват е не само пунта мара, но и мая мара. Знаете коя е!

След издаването на заповед за работа на службите за сигурност в контекста на глава първа от Конституцията - престъпления срещу републиката, цялата система за защита на националната сигурност сработи като едно, без значение дали е правилна тази заповед или не. Затова на площада присъстваха денонощно всички възможни оперативни и технически служби от системата, включително разузнавателните и контраразузнавателните. Всички. Монтираха се допълнителни видеокамери за разпознаване на лица и прочее, което е нормално за този режим на работа. Всички технически средства най-ново поколение бяха денонощно на площада, без значение на него дали е имало хора или не. Муха не можеше да прелети над площада без да е идентифицирана и описана в регистри. Няма да задълбочавам и за други работи, които се прилагаха, защото те не са за публично достояние.

Приемете всичко - което знаете и не знаете.

На този фон, намкой си рашо и производните му от някаква си комисия в парламента, "намерили били един диск в някакъв шкаф", от който диск трябвало да се разбере какво се е случило на площада!? Тра-ла-ла. Имате ли първо представа, уважаеми парламентарни и академични пръдльовци, че дискове се правят за такива палячовци като вас, а цялата информация за събитията не стои на дискове? - Не знаете, нали? Сега вече знаете.

Затова си вържете по един камък на врата и в морето! Като личен принос към демокрацията! За друго не ставате, другари.

Николай Марков

Източник/ци: Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!