Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Милчев: НАЙ-ВАЖНОТО СЕГА Е ДА СЕ МАХНЕ МИНИСТЪР КИРИЛ ПЕТКОВ

Какво чакате още, господа? Уволнете го веднага тоя Кирил Петков! Дайте го на Конституционен съд, на Небесен и на Вселенски също, дайте го на който се сетите, но го уволнете веднага!

Ама че хората го харесват, че му вярват, че има рейтинг, че върши работа – това няма никакво значение. Важно е, че има двойно гражданство, че е двоен агент, че е враг на народа, промъквал се в незнайна доба, че е подвел всички ни.

Нищо, че има най-високи световни дипломи – на нас какво ни пука, ние искаме да се спазва законът. Законът за нас е всичко, ама когато не ни закача. А и Харвард завършил – това на какво прилича? Това най-много боде очите.

Махнете министър Кирил Петков и да върви където ще със своите дипломи, да се маха в Канада и на Северния полюс!

Нека да дойдат докторите на науките, дето май надничали в чужди тетрадки!

Нека дойдат юристите с дипломи, които са държали и изпити по стрелба с пушки!

Нека дойдат правистите от Монтана, Неврокопско и от още хиляди знайни и незнайни юридически факултети!

Нека дойдат икономисти и финансисти, завършили заедно с фолк певици и борчета!

Нека дойдат наши момчета и момичета, не на чужденците и най-вече на канадците.

Точно сега, когато стана ясно, че побоите са на път да се превърнат в спорт ,забавление и фотосеанси, когато никой не бръсне никого, е най-добре да се удари Кирил Петков. Асен Василев също. Бойко Рашков – разбира се. И най-накрая – да се готви Президентът Румен Радев. Той да се готви най-здраво! Колкото повече го подкрепят и го издигат за президент, толкова повече го притискат в прегръдките си така, че задушаването му е сигурно.

Покланям ви се, дами и господа, пред възможността от Трибуните и телевизорите да казвате на черното бяло. Да казвате на юмруците – отвличане на внимание, на ритниците – разделение на нацията, и да пищите като нещипани моми, ако някой реши да освети мръсотиите и гадостите ви.

И не забравяйте – нищо не е по-важно от това, да се махне Кирил Петков. Докато той изглежда добре, спукана ви е работата!

Николай Милчев

May be an image of 1 person

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!