Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави Трифонов погоди ужасен номер на президента Румен Радев

Слави Трифонов погоди ужасен номер на президента Румен Радев, са категорични политически наблюдатели. Докато реално громи яростно служебния кабинет и отделни министри,

Слави Трифонов обяви, че Радев е кандидатурата за президент на ИТН. Разбира се после каза, че го подкрепя, защото вече Радев е кандидатура на други. Всичко това става докато сценарния му екип се опитва да извади от играта всички смятани за успешни служебни министри, като министъра на икономиката Кирил Петков, изкарвайки наяве двойното гражданство, а на министъра на финансите Асен Василев съдебни дела за интелектуална собственост. Това е интелигентен номер, който ИТН погаждат на Румен Радев.

Трифонов знае, че цялата вина за невъзможността да се състави правителство ще падне на ИТН и свързвайки партията си с номинацията на президента Радев, цели да провали избора му за втори мандат, са сигурни специалисти. За сега от администрацията на Радев не реагират публично, но не закъсня реакцията на президента с отстраняване на зам.-министър на енергетиката, смятан за човек на Слави Трифонов и уволнението на номинираната от Трифонов за министър на отбраната, която бе в администрацията на президента. Играта за президентските избори от тук нататък ще става все по – мръсна, са категорични запознати и за първи път борбата за този пост ще е жестока.

Източник/ци: Слави Трифонов погоди ужасен номер на президента Румен Радев.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!