Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всички служби на посолството са активирани да работят за "Демократична България" и ГЕРБ - американците искат!

ГЕРБ ще активира на макс административния и корпоративен вот 

Борисов не загуби, остави ги да спечелят. Маджо и Пашата не бяха в играта, фъндък на предсрочните избори няма да има

"Борисов не загуби, той ги остави да спечелят, но те се изпокараха, избиват комплекси", коментира Нидал Алгафари.
 
ГЕРБ наистина не загуби - Борисов разигра пасианс. Лидерът на ГЕРБ не мобилизира административния вот, не задейства корпоративната машина.
 
Бойко Борисов тактически загуби в Благоевград, даде кмет на Слави Трифонов, но на предсрочния вот ГЕРБ смачка ИТН.
 
Бригадите на Йордан Ченков, лейтенант на Маджо, който държи Южното Черноморие заедно с Радо Слънцето, дясната ръка на Таки, не бяха включени в кампанията.
 
Маджо и Пашата не бяха в играта, фъндък на вторите предсрочни избори няма да има. ГЕРБ ще активира на макс административния и корпоративен вот и ще си върне повече от 200 000 избиратели.
 
Йордан Ченков, Радо Слънцето, Митко Каратиста и Пашата ще направят показно на предсрочните избори как се работи за корпоративен вот.
 
ИТН ще загуби избиратели - ДПС няма да прелива гласове и ще играе на макс, а част от избирателите ще се върнат към БСП, други ще гласуват за "Демократична България".
 
Целта на Борисов е ГЕРБ отново да бъде първа политическа сила с голяма разлика пред ИТН - с 800 000 срещу 400 000 гласа.
 
Иво Прокопиев и Бойко Борисов се договориха на среща миналата седмица "Демократична България" да не подкрепи правителство на ИТН и това се потвърди.
 
Според сценария ГЕРБ трябва да има 75-80 депутати, а "Демократична България" 40-45 с мощно разкешване на Прокопиев и логистика от кръга "Сорос". 
 
След изборите Прокопиев и Борисов ще организират коалиция между ГЕРБ и "Демократична България" и ще съставят правителство под патронажа на ЕНП и американците.
 
Борисов няма да се върне, ще го играе Падишах - премиер ще бъде Даниел Митов, приятел на Държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен, а вицепремиер ще е Христо Иванов.
 
Всички служби на посолството са активирани да работят за "Демократична България" и ГЕРБ - американците искат БСП и ДПС, което им скочи заради "Магнитски", да са извън играта.
 
Бойко Борисов наистина остави Слави Трифонов да спечели изборите с малко и да се провали с формирането на мнозинство и съставянето на правителство.
 
БСП се включи в комбинациите, а ДПС атакува протежето на американците Иво Прокопиев и това блокира съставянето на кабинет.
 
Сега фъндък няма да има - не само ГЕРБ ще работи на макс, но в кампанията ще се включат и външните фактори.
 
ЕНП не иска БСП и ДПС да резпределят ресурса от ЕС, американците са срещу влизането им във властта заради геостратегическите си интереси и битката с Русия на Балканите.
 
Затова ЕНП и "янките" ще върнат ГЕРБ на власт, но в коалиция с "Демократична България" и правителство с премиер Даниел Митов, който има подкрепата и на трети знаков външен фактор - Израел чрез еврейското лоби в София.
 
Бойко Борисов няма да е на "бял кон" - ще дели властта с Иво Прокопиев и... Цветелина Бориславова, която е предложила на лидера на ГЕРБ Даниел Митов за премиер.
 
Американците, ЕНП и еврейското лоби ще са "на коня" - ГЕРБ и "Демократична България" ще спечелят изборите с подкрепата им и ще съставят правителство, което ще е техен властови ресурс в геостратегическата игра.
 
bgsniper.com

Източник/ци: Борисов не загуби, остави ги да спечелят. Маджо и Пашата не бяха в играта, фъндък на предсрочните избори няма да има

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!