Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Заговорът „Анти Радев” расте с платени от Бойко бунтове, активират и футболните хулигани

Платените бунтове на кръчмари и едрия бизнес – първите заради несъществуващи санкции покрай Covid ужаса, вторите – заради скъпия ток в управляваната от ГЕРБ енергетика, ще нарастват, научи Narod.bg от свой човек в глутницата ГЕРБ.

След като ресторантьори в няколко града се събраха на щедро финансиран от шайката на Бойко Борисов „протест”, а работници на червен олигарх се заканиха да затварят пътища след неплатени милиони по сделка, сключена от Мутрата, сега към атаката срещу служебния кабинет, респективно Румен Радев, се включват и футболните агитки.

Генерал Радев, който хвърля в див ужас престарелия плейбой от Банкя, е спирачката пред пладнешкия грабеж, за който точат зъби изживяващите се като кукловоди Бойко Борисов и Ахмед Доган.

Целта е неговото сваляне, за да тръгнат отново далаверите за милиарди, докладва нашият читател.

Според него следващата седмица към финансираните от ГЕРБ протести ще се присъденият и футболните хулигани. Сега се търси само конкретен повод за тяхното активиране, който да даде карт бланш на запалянковците с кримидосиета да излязат отново по улиците.

Организацията на агитките минава пряко през Бойко Борисов, който от кариерата си в подземния свят има контакти с тарторите, които пък са на пряко подбинение на големите наркобосове, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Заговорът „Анти Радев” расте с платени от Бойко бунтове, активират и футболните хулигани - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!