Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков попиля Борисов: 30 години в затвора! 7-те милиарда за Доган няма да го спасят!

Кирил Петков разби на пух и прах Бойко Борисов!

Един от служебните министри, които се ползват с най-широк кръг на обществена подкрепа, е Кирил Петков. Той отговаря за икономиката на страната ни.

Петков зае този пост с ясното убеждение, че трябва да направи нещо за излизане от блатото, до което ни докара Бойко Борисов. Последният обаче не се отказва и продължава да се надява да се върне на бял кон.

„Заварих държавата в окаяно финансово състояние. Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде.“, смята Кирил Петков.

Според него опасността „Борисов“ не е отминала и може да ни връхлети с пълна сила на следващите парламентарни избори. Той вижда в лидера на ГЕРБ връщане във властта на всяка цена.

Кирил Петков предрича затвор на Бойко Борисов

„Борисов ще направи всичко, за да се върне на бял кон. За да го стори, купува гласове още отсега. Дори е потърсил подкрепата на ДПС и им е осигурил обществени поръчки за 7 млрд. лв.“, разкри Петков.

Въпреки всичките пари и средства, които ГЕРБ влага обаче, министърът на икономиката е убеден, че Бойко Борисов повече няма да се върне на власт. Нещо повече, ще му се наложи да излежи остатъка от живота си в затвора.

„30 години затвор не му мърдат и той го знае. Засега единствено Иван Гешев го държи на свобода, но и това ще свърши. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките“, смята Петков.

Служебният министър на икономиката бе поканен да участва в кабинета на „Има такъв народ“, но отказа с мотива, че не вижда промяната там, а по-скоро това е подмяна. Той дори разкри, че мафията е пробила и в ИТН, но още не знае от кого идва пробойната.

„Не искам да участвам в правителство на всяка цена. Бих го направил само ако ми дадат свободата да върша онова, което е правилно“, отсича Кирил Петков.

Напоследък витаят слухове, че именно Петков е спряган за нов премиер и ще бъде издигнат от партия на президента Румен Радев. Разбира се, Радев ще я подкрепя неофициално, а лицето й ще бъде Кирил Петков.

Източник: E-novini.com

Източник/ци: Кирил Петков попиля Борисов: 30 години в затвора! 7-те милиарда за Доган няма да го спасят! - zona98.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!