Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нагъл, по-нагъл, Бойко: Служебното правителство е корумпирано!

Символът на корупцията в България – Бойко Борисов, свика пресконференция, на която обвини служебния кабинет на Румен Радев в корупция, предаде репортер на Narod.bg.

Попитан дали може да даде конкретен пример за корупция в правителството, Баце се измъкна, че и за ГЕРБ нямало примери, но всички говорели какви за крадци.

Ние оставихме държавата в блестящо състояние. Дори сега, месеци след, нас, имаме най-малко заразени в целия Европейски съюз. Осигурихме 3 милиона ваксини от всички модели, но сегашните провалиха ваксинационната ни кампания, плещи глупости проваленият бивш премиер.

ИТН не направиха правителство, но не освобождават рулетката да тръгне правителството, може би в полза на Радев, не знам.

Какво друго направиха? Миграционните лагери са пълни. Няма седмица да не съм говорил с турския президент да продължи споразумението с Турция, тя е буферът.

В Афганистан стават чудовищни места, ако Турция не е буфер, България ще се превърне в буфер. Гърция има острови, но ние нямаме. Затова е важна добросъседската политика, посочи Борисов.

ИТН не са победители у нас, те победиха в чужбина. Ще покажем какво са правили с машините, когато сме готови, нека сега да не ги плашим. Създайте илюзия у хората, че има смисъл да отидем на нови избори.

Най-лесно е да си праволинеен в опозиция. Спряха Плана за развитие, защото лъснаха лобистките интереси.

Мутрата видя пълен провал на служебния кабинет в енергетиката, провал в туризма, в здравеопазване?!

Над 12 млн. са платили на уволнени хора от ГЕРБ, това къде го има, твърди Борисов.

Партиите може да не предложат кабинет още много време. В момента имаме премиер, който си подаде оставката преди да е назначен, учуди се лидерът на ГЕРБ.

Много искам да видя модела „Трифонов” – предлагаш-махаш… Потвърдиха се моите думи, че ДБ се интересуват само от постове и министерски кресла.


Източник/ци: Нагъл, по-нагъл, Бойко: Служебното правителство е корумпирано! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!