Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов започна предизборната кампания за връщане на ГЕРБ на власт. Следващото управление е на ГЕРБ и Демократична България

Бойко Борисов се връща на власт. Следващото управление е на ГЕРБ и Демократична България.

Според запознати следващото уговорено управление на България е на ГЕРБ и Демократична България в коалиция. Такава уговорка е имало между Борисов и Прокопиев. Борисов ще се оттегли и ще сложи Даниел Митов, който е искан и от американците за премиер. Така и Мая Манолова ще каже, че е приемливо, защото Борисов го няма. Също така Демократична България ще има извинение натисната от ЕНП и САЩ да направят коалиция, а Митов ще изпълнява заръките на Борисов. Така че Бойко Борисов се връща на власт, а на държавната администрация ще му помогне на макс.

С отказа от подкрепа на правителство на ИТН Христо Иванов потвърди, че е имало среща между Прокопиев и Борисов.

Демократична България няма да подкрепят правителството на ИТН. Като основен мотив Иванов посочи, че ИТН се опитва да вкара през задния вход ДПС. Също така изтъкна, че са гласували съставянето на безпринципна комисия заедно с ДПС срещу Иво Прокопиев, представяйки го като олигарх. Така Христо Иванов потвърди за договорката между Борисов и Прокопиев, които са се уговорили да отидат на избори, а след това да съставят коалиционно правителство между Демократична България и ГЕРБ.

Бойко Борисов започна предизборната кампания за връщане на ГЕРБ на власт

Вместо да коментира какво се случва и как Демократична България и ИБГНИ не подкрепиха ИТН, Борисов директно започна предизборната кампания с цел връщане на ГЕРБ на власт.

Докато се водят разговори кой кого подкрепя, Борисов посрещна на летището олимпийската ни шампионка по бокс Стойка Кръстева. „Голяма работа си. Би ги по български“, й каза Борисов и не забрави да изтъкне как е реставрирал спортните зали в България. На свой ред Кръстева му благодари за всичко, което е направил за спорта. „Винаги, когато сме имали нужда ние и федерацията по бокс, сме получавали всякаква подкрепа от вас“, каза на Борисов Стойка Кръстева.

Източник/ци: Бойко Борисов се връща на власт. Следващото управление е на ГЕРБ и Демократична България

Бойко Борисов започна предизборната кампания за връщане на ГЕРБ на власт

С отказа от подкрепа на правителство на ИТН Христо Иванов потвърди, че е имало среща между Прокопиев и Борисов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!