Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Крум Савов: Знам защо Стойка превърна златния си медал в тиквен при Бойко Борисов

Крум Савов изрази любопитно мнение за срещата на олимпийската шампионка Стойка Кръстева с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в неговия кабинет днес. 

Стойка с нейния съпруг са в централата на партията, която управлява 12 години. Както едно време на БКП, благодарихме за грижите, за отношението, за построената база, условия, пари, финансиране, помощ и съпричастност. Така Крум Савов започна своя коментар в предаването си по Телевизия 7/8.

Шеговито във Фейсбук имаше предложение към Стойка, вместо да го показва златния медал, да го скрие, за да не се появи после в чекмеджето във формата на кюлче. Но това е смешната част, тъжната е, че аз малко или много знам защо Стойка така превърна златния си медал в тиквен. Тя е член на спортен клуб Локомотив (София), а там шеф е Даме Стойков. По цялата верига всичко се затваря, с един Общински съвет, членове на ГЕРБ, семейни, лични, и така че аз съм склонен да прескоча упреците и възмущението от навеждането на Стойка в партерна стойка и да приема, че обстоятелствата са я принудили, въпреки че един олимпийски шампион винаги има право на избор, каза още Крум Савов. 

Източник/ци: Petel.bg - новини - Крум Савов: Знам защо Стойка превърна златния си медал в тиквен при Бойко Борисов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!