Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стойка Кръстева към Бойко Борисов: Благодаря за дългогодишното управление

Олимпийската шампионка бокс Стойка Кръстева посети кабинета на ГЕРБ и се срещна с бившия премиер Бойко Борисов. Видео бе публикувано във фейсбук профила на политика.

Стойка Кръстева благодари на Борисов за управлението му, чрез което е помогнал за подготовката на спортистите.

“Основно искам да благодаря на дългогодишното управление, което под ръководството на Бойко Борисов направи доста зали, помогна ни нашата подготовка да върви и винаги, когато сме имали някакви нужди, говоря както от мое име, така и от името на федерацията, и сме се обръщали за помощ към министерството и към това ръководство, те са се отзовавали, за да може ние като спортисти да сме на ниво да представим България на Олимпийските игри. Така че със сигурност искам да благодаря на Бойко Борисов и на неговия екип. Това каза на пресконференция Стойка Кръстева.

“Просто сме правили, каквото трябваше да правим”, отсече Борисов. “Не можеше София да няма спортна зала. И Пловдив нямаше зала, Русе също, във Варна щеше да падне, Бургас също, Шумен, Свиленград, Сливница, Бяла. Навсякъде построихме зали. Просто сме си свършили добре работата.”

“Горд съм с вас. За нас е гордост да имаме такива спортисти. Да имаш такъв треньор и семейство е златна работа. Огромно удоволствие да се докоснем до това злато, да си дойдеш с това е голяма работа”, каза още Борисов.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Стойка Кръстева към Бойко Борисов: Благодаря за дългогодишното управление

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!