Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Facebook гръмна от възмущение: Черен Петър или Петър Илиев?

Петър Илиев отново попадна в центъра на общественото мнение: Обективно и субективно Ви представяме някои от позициите на известни хора и видни общественици веднага след интервюто на номинирания за министър на вътрешните работи от ”Има такъв народ” Петър Илиев по NOVA телевизия.

Гледам Петър Илиев по Нова тв. И този господин преподава на студенти. Ужасена съм от хашлашкия изказ, арогантността и нападателния тон. И от много други неща, предмет на т.нар. невербална комуникация /сега се подготвям за изпит по тази дисциплина и се опитвам да гледам професионално/. Сряда е ключов ден!

Цветеслава Гълъбова, Facebook

Аватарът на Цв.Цв. е много оригинален и го надгражда. По-бързорек, по-хлевоуст и по-нагъл. Сега ако пуснат и правосъдния по телевизията социолозите и политолозите ще си скубят косите, но най-много библиотекарите!

Владо Дончев, Facebook

Изгледахте ли вече Петър Илиев по Нова?


А сега си представете какво ще прави като началник на МВР и службите този изключително самовлюбен, агресивен, арогантен и конспиративно-обцесиран човек.
Представихте ли си? Добре. Защото и аз си представих.


Пак ще виснат милиционери на вратата с предупредителни протоколи... Което, разбира се, ще е най-малката беля.

Eвгений Дайнов, Facebook

Приятели, аз бях цяла година по площадите, за да може плагиатът Петър Илиев Барбароса-кандидат за вътрешен министър на ИТН да ми се кара нагло като Буци от телевизора. А вие?

Светослав Трайков, Facebook

Плагиатът се развихря!
Корнелия, стига ли ти този негов монолог, за да осъзнаеш какво ти предлагат да подкрепиш?

Николай Слатински, Facebook

Навремето мислех, че по-корумпирано нещо от Тройната коалиция не може да има. ГЕРБ ме опровергаха категорично за няма и година.


Преди пет месеца бях убедена, че ГЕРБе най-бруталното олицетворение на агресивната посредственост. ИТН ме опровергаха, преди да дойдат на власт.
Не допусках, че ще го кажа, но Петър Илиев с лекота сложи в джоба си Маноил Манов и Биков едновременно!


Добрата новина е, че плесването по челото явно се случва все по-рано! Има щанс след още избори-два вкупом да поумнеем преди да гласуваме.

Весислава Танчева, Facebook

Не знам дали задкулисието се страхува от Петър Илиев, но аз напълних гащите.

Мартин Димитров, Facebook

Аргументацията на Петър Илиев с настъпили преклузивни и/или давностни срокове, т. е. защо никой не ангажирал отговорността му за плагиатство в последните 6 години, а чак сега, за мен е признание за извършено от него деяние.

Емил Георгиев, Facebook

Така...
След сутрешната катастрофа с интервюто на Петър Илиев беше очевидно, че ИТН ще трябва да влезнат в режим на ограничаване на щетите. И - хоп! - поредния монолог на Трифонов.
Поантата е, разбира се, че ДБ и ИБГНИ са виновни: "Не ми гледайте министрите, гледайте, че имаме съгласие по политиките и гласувайте, маскари, или ще се разправяме".
Предателството на ИТН към каузата на истинската промяна е ужасно и катастрофално; не знам отсега, какви ще са последствията, но ще ни тежат в следващите години, не месеци.
Всъщност, знам поне едно нещо: на фона на Славчовците герберите започват на много хора да им стават симпатични.

Евгений Дайнов, Facebook

Гледах Нова. Не, нищо няма да коментирам, защото още се смея. Но... "ПОДЧЕРТАВАМ - пълно шес!"

P.S. Сега се сетих за нелепия опит да бъде наложена тезата, че "Христо Иванов е виновен". Ами не, не е. "ПОДЧЕРТАВАМ - не е!"

Ивайло Мирчев, Facebook

Източник/ци: Facebook гръмна от възмущение: Черен Петър или Петър Илиев?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!