Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Прави го: Корнелия Нинова предлага служебното правителство на Румен Радев за редовно!

Корнелия Нинова ще предложи служебното правителство на Румен Радев да остане на власт!

Служебното правителство на Румен Радев да остане на власт. Това ще предложат Корнелия Нинова и БСП при получаването на мандат от държавния глава. Знаем, че на тях ще бъде връчен третият мандат след броени дни, пише 1den.bg.

Корнелия Нинова предлага кабинета на Радев за редовен

Към днешна дата политическите сили в парламента така и не успяват да се разберат и да сключат съгласие кои да са министрите и премиера на Републиката.

Макар да са победители на изборите, Слави Трифонов и ИТН нямат необходимия брой депутати, за да сформират кабинет без чужда помощ. А отдавна вече се разбра, че са на нож с останалите партии.

ГЕРБ без съмнение моментално ще върне мандата на Румен Радев, както самият екс премиер Бойко Борисов заяви неведнъж. И тогава идва ред да го поеме БСП. Брилянтният ход на Корнелия Нинова ще бъде да предложат именно кабинета на Радев да остане на власт.

„Трети избори в рамките на година ще бъдат абсурдни и дори пагубни за държавата, затова шансът хората на Радев да поемат държавата и да станат редовно правителство, е повече от огромен.

А и в случая това би било единственият правилен избор за бъдещето на България. Защото служебните министри най-сетне показаха, че и у нас има кадърни хора, които работят здраво. Без да крадат“, коментират от левицата.

Източник/ци: Прави го: Корнелия Нинова предлага служебното правителство на Румен Радев за редовно! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!