Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Кръгът на вълчицата“ е взел трудното решение правителството на ИТН да не мине

„Кръгът на вълчицата “ е взел трудното решение правителството на ИТН да не мине.

„Кръгът на вълчицата „, за който вече писахме, че е съставен от политици, бизнесмени и интелектуалци, които искат да изведат България от блатото към достойното й място на развита европейска държава, отново се е събрал, за да реши дали правителството на ИТН да мине в парламента. Припомняме, че този кръг е изключително влиятелен и с него се съобразяват както премиери, така и президента. След като „Кръгът на вълчицата “ явно се притесни от теча на информация към Аларманюз от брилянтните ни информатори за решения и мястото на сбирките, се опитаха да избягат от медията ни, сменяйки мястото, където се събират от ресторант „Ла катедрале “ в емблематичното заведение „Марая “ в София. Поводът за сбирката е дали кабинета да мине и решението да не мине е било единодушно.

Няколко номинации в това правителство са се оказали проблемни, а кандидата за премиер е просто кукла на конци според присъстващите. Въпреки че за България е лошо да няма правителство, ще е още по – лошо да минем през нови катаклизми и протести с правителство, което ще оцелее само месеци, са били единодушни в тайния кръг.

Повдигнат е бил въпроса дали служебния кабинет да стане редовен, но до решение не се е стигнало. Решението е оставено за следващата им среща, за да отлежи идеята за всеки член. Със сигурност решението на „Кръгът на вълчицата “ ще бъде сведено до знанието

на всички председатели на партии и на президента веднага, са сигурни нашите информатори.

Източник/ци: "Кръгът на вълчицата " е взел трудното решение правителството

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!