Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Правителство на Слави НЯМА да има (ВИЖТЕ вариантите за оцеляването на ИТН)

Глупостите на Слави Трифонов с абсурдните назначение на компрометирани пионки на ГЕРБ, ДПС и БСП доведоха да очаквания финал – правителство на „Има такъв народ” няма да има!

Отлично информиран източник на Narod.bg с контакти в „партиите на протеста” алармира, че в сряда, 11 август, когато парламентът трябва да гласува проектокабинета на ИТН, цялото задкулисие зад Дългия ще претърпи пълно фиаско.

Към момента е сигурно, че нито коалицията „Изправи се” на Мая Манолова, нито „Демократична България” ще застанат зад калинки, мутреси, масони и ДС наследници, които ни пробутва Дългия.

Под сериозен въпрос е и подкрепата на БСП заради идеята именно Столетницата да получи следващия проучвателен мандат за съставяне на кабинет, така че да предложи настоящия служебен на Стефан Янев, което Корнелия Нинова вече анонсира.

Пред Слави стоят следните варианти:

– да успее да състави кабинет по „втория начин” с гласовете на хунтата ГЕРБ (макар че Бойко бе категоричен, ще шайката ще е гласува „против”, но Баце неведнъж е лъгал, няма да му е за сефте) – общо двете партии ще имат 128 депутати, или правителство на мнозинството

– ако червените клекнат за постове, да се направи нова Тройна коалиция Трифонов – Доган – Нинова – този кабинет ще има 130 депутати – което е гилотина и за Дългия, и за комунистите

– да застане зад кабинет с мандат на БСП, който ще е служебният на Стефан Янев, което ще бъде на 100% подкрепено и от „партиите на протеста“

Само последният вариант дава известна надежда за политическото оцеляване на Слави, другият път води към стола на водещ в собственото си шоу, категоричен е източникът на Narod.bg.

Ето я парламентарната конфигурация в момента, преценете сами какви са шансовете на Слави:

ИТН – 65 народни представители

ГЕРБ-СДС – 63 народни представители

БСП – 36 народни представители

„Демократична България“ – 34 народни представители

ДПС – 29 народни представители

„Изправи се, БГ” – 13 народни представители

Източник/ци: Първо в Narod.bg: Правителство на Слави НЯМА да има (ВИЖТЕ вариантите за оцеляването на ИТН) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!