Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Докъде изпаднахме! Филип Станев и новият стайлинг в парламента

Депутатът от „Има такъв народ“ Филип Станев на заседание днес. Снимката е на фоторепортера Веселин Боришев

Депутатът от „Има такъв народ“ Филип Станев на заседание в парламента днес.  

Снимката е на фоторепортера Веселин Боришев, който написа във Фейсбук: 05.08.2021 г. 9:03 ч.Филип plAin 

По-късно председателят на парламента Ива Митева направи забележка на депутата Филип Станев, защото е със скъсани дънки на работа, предаде Агенция "Фокус".

Забележката си Ива Митева отправи от парламентарната трибуна по време на заседанието на Народното събрание. 

Макар и да бе със сако и вратовръзка, дънките на депутата се сториха неуважителни към законодателната институция на Митева. „На г-н Станев му правя забележка за тези дънки“, каза тя от председателското място, а думите ѝ развеселиха пленарната зала. 

След забележката Филип Станев стана и театрално се завъртя, за да може всички депутати да му видят дънките.

Пред журналисти по-късно Станев заяви, че забележката към него е била провокирана от постъпило оплакване от депутат от някоя от другите парламентарни групи. 

„Това не са просто дънки, в тях има скрит символ и той e скъсаното доверие между гражданите и политиците, което ние ще се опитаме да зашием отново“, пошегува се той и направи аналогия с преговорите на партията му останалите формации, от които търси доверие за съставяне на кабинет, за които увери, че все още „не са скъсани“. 

"Тези дънки ще ги нося вече само в частен план и на места, където никой не може да ме види, т.е. вкъщи", бе неговата реакция, изразена пред медиите в кулоарите. 

Филип Станев днес е със скъсани дънки в пленарната зала. 

Освен към него забележки имаше и към Христо Иванов от „Демократична България“, както и към Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме!“, причина за които бяха разговорите на висок тон, които те провеждаха със свои колеги, нарушавайки реда в залата.

Източник/ци: Филип Станев и новият стайлинг в парламента

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!