Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кристиян Коев: Никоя партия в парламента не може да каже, че представлява целия народ! Дори всички, взети заедно не го представляват!

Никоя партия в парламента не може да каже, че представлява целия народ! Дори всички, взети заедно не го представляват!

Виждам, че много от влезлите в парламента партии говорят и се държат със самочувствие, че представляват целия народ. Време е да им се обясни, че дори всички заедно не представляват целия народ. Да не говорим, че ниската избирателна активност ги прави нелегитимни в очите на хората да ни управляват. Така че ИТН или ГЕРБ да казват, че са спечелили изборите, а Демократична България да се движат със самочувствие, че представляват свободната българска общност е смешно! Ако е така, то свободомислещите и демократично настроени българи трябва да са шепа хора, което не е така. За БСП е излишно дори да се споменава, че като гледам Корнелия Нинова би се целунала и с дявола само и само да няма следващи избори и да доведе партията си до под 300000 избиратели. Още по – необяснимо е, че всички прокламирахте, че трябва да ни управляват нови и неопетнени хора, нямащи общо с миналото ни и последните години управление.

Сега ревете, че не познавате никой от новото предложено правителство от ИТН! Това е шизофрения или биполярност в действия и говорене. Значи не познавате тези хора и ревете, че не знаете какво могат! Е какво искате?! Вас ли да припознаем като нови и неопетнени?!

Моментната ситуация, господа представители на суверена е такава, че представлявате нищожна част от населението. Смирете се малко. Бъдете по – интелигентни, каквито претенции имате и се разберете, за да решите наболелите проблеми на хората! Вашата мисия е България да стане демократично общество, което да повярва в политиците и институциите.

Това очакваме от вас, а не да ни обяснявате кои са спечелили, кои са умни и красиви само в своите очи или кои са имали силен глас по площадите, за да минат за нещо ново, въпреки че ги познаваме от втръсналото ни старо. Започнете да работите в правилна посока, защото накрая всички негласували ще се окажат по площади и улици и тогава ще разберете кой е легитимен и кой не! Работете за България и за добровунането на народа! Толкова ли е трудно и неразбираемо за вас!?

Кристиян Коев

Източник/ци: Кристиян Коев: Никоя партия в парламента не може

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!