Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Премиерът-Шнорхел размаха дипломи вместо да говори за политики! Не Слави, а ето КОЙ му нареди кабинета!

Политическото недоразумение издигнато от партията на Слави Трифонов за премиер – Пламен Николов, направи дебюта си пред медиите. Оказа се, че му е по- важно да размаха дипломите си пред камерите, за да затвори устите на журналистите, които ден по-рано се усъмниха в тяхната достоверност, отколкото да обясни за приоритетите на бъдещото си управление.

Самохвалко без никакво покритие – така може да бъде определен премиерът- шнорхел на база медийното му представяне вчера. Същото усещане остави у зрителите и с участието си в кастинга на Слави Трифонов за политици година по-рано. Похвърностни разсъждения и много самохвалство как ръководил 14 души от офиса си в Орландовци, който офис иначе бил клон на американска компания и отговарял за пазарите й на три континента. И за капак- той бил за заличаването на държавите в Европа и обединяването им в една обща такава, наречена Европейски съединени щати. Тежко сектантска соросоидно-глобалистка идея, която би унищожила България и още една дузина малки държави и техните народи.

Но да се върнем на вчерашната пресконференция: Протежето на Слави се похвали, че цяла нощ мислил кои да са му министрите – т.е., няколко часа преди да обяви имената на кандидат – министрите си, той все още не е знаел кого ще назначи. Изглежда това е поредното му изхвърляне и самохвалство, тъй като очевидно повече от половината имена съвпадат с тези, които Слави обяви в нощта на изборите. Тоест, повече от ясно е, че кабинетът не го е редил той. То не го е редил и Слави, а едни неолиберални соросоидни кръгове с нездрав афинитет към цигани и ярък стремеж за заличаване на държавата ни, но това е друга тема.

И тъй като нямаше какво да каже нито за министрите си, които вероятно още не познава, нито за политиките си, с които вероятно също още не е запознат, премиерът- шнорхел реши да запълва медийно време с хвалби за дипломите си. Като ги размахва пред камерите, най-вече за да докаже, че съществуват. Ако и за защитата на тези дипломи се е готвил, както за длъжността си като министър- председател, то има основание повторно да се провери автентичността им.

Пламен Николов очевидно е марионетка – но не само на Слави. Този човек не знае къде се намира и дори не се опитва да прояви загриженост, макар и лицемерна, за ролята, която са му отредили. Очевидно този анонимен довчера, дребен мениджър, все още е зашеметен от медийния интерес към персоната му, както и от новата си работна позиция, но в първия си работен ден се оказа тотално неподготвен. И имайки предвид марионетната му роля, едва ли някога ще бъде.

Слави и сценаристите му побъркаха обществото с безумията си. Правят чудеса от героизъм да отклонят обществения фокус от най- важната тема – за ревизия на 11- годишното престъпно управление на Бойко Борисов. Вместо това, ни подхвърлят някакви кукли на конци, от които и чеп за зеле на става.

А на нас ни остава единствено смътната надежда Слави да е получил финансовите дивиденти, които олигархията и разни западни посолства са му броили да изиграе кратка, но запомняща се роля на партиен лидер и спасител… и да се пръждоса възможно най- скоро от политиката заедно с бездарните си сценаристи, шнорхели, плавници и тем подобни анимационни екземпляри. Skandalno.net

Надя Колева,  Skandalno.net

Източник/ци: Премиерът- Шнорхел размаха дипломи вместо да говори за политики! Не Слави, а друг му нареди кабинета! Ето кой: - Скандално

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!