Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ на бунт срещу Томислав Дончев за изборния разгром, Бойко ще го гони?

Гербаджии от върха на корумпираната партия до най-ниските позиции по села и паланки са бесни на зам.-шефа на хунтата Томислав Дончев заради изборния разгром, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от средите на бившите управляващи.

Феновете на Баце са гневни, че като шеф на предизборния щаб габровецът е допуснал стратегически грешки с поставянето на куци кандидати, които е довело до трагичния изборен разгром на 11 юли.

Унижението, което споходи гербопитеците, пък доведе до масовото чегъртане на крадците по всички нива в държавното управление и засилване влиянието на партиите на протеста.

Бойко Борисов дотолкова се изнервил от аргументите на бунтарите, че дори обмислял да изрита Томи от ръководството на глутницата, за да го лиши от всякаква партийна власт, категоричен е източникът на Narod.bg.

Гербаджиите не могат да простят на бившия кмет на Габрово и факта, че бе единствен от висшето ръководство на партията, който в най-напечения момент миналото лято покрай многохилядните протести срещу Бойко Борисов и Иван Гешев, предположи, че Баце може да хвърли кърпата с подаването на оставка като премиер.

Ако се бе стигнало до предсрочно прекратяване и на третия мандата на Мутрата, условията за поголовно изчистване на държавата от пипалата на ГЕРБ щяха да са в пъти по-добри и мафиотската партия вече щеше да е в политическото гробище, призна информаторът на Narod.bg.

Гербопитеците винят Томислав Дончев и за липсата на сериозна предизборна кампания, защото не е провел нито една среща с оределия актив във всичките 31 едномандатни избирателни района.

Заради неговите персонални грешки сега България е изправена пред вероятността от трети предсрочни избори, ако кабинетът на Слави не мине, което ще е трагично за шайката, тъй като при нов вот патерицата на ГЕРБ „Има такъв народ” ще изпадне от класирането и тогава адът ще се изсипе върху главите на гербопитеците.

Всички тези мотиви на недоволните в ГЕРБ накарали лидерът Бойко Борисов сериозно да се замисли дали не е време да се раздели и с Томислав Дончев, както направи с всички важни партийци до момента.

Източник/ци: Първо в Narod.bg: ГЕРБ на бунт срещу Томислав Дончев за изборния разгром, Бойко ще го гони? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!