Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов нарече Кирил Петков "измамник", пророкува, че Румен Радев ще падне и се отметна за "Има такъв народ"

"Нито ще подкрепяме това правителство, нито искаме да участваме в каквото и да било. Даже и тези така се дискредитираха, служебното правителство, че накрая Румен Радев със сигурност ще падне с това служебно правителство", каза още Бойко Борисов.

„По никакъв начин, дано ме послуша и комисията - утре разширена комисия правим с депутатите, да не ги подкрепяме. Ще влезем, ще гласуваме против. Това е моето мнение. Ако не ме оборят, защото, каквото и да направим, утре ще кажат, че сме съпричастни с разрухата на държавата. Защото сега още е хаос, а след няколко месеца с ковида ще е разруха. И те тогава ще се сетят и ще кажат: Ама те и ГЕРБ бяха. Не! ГЕРБ искаме да сме различни“.

Бившият премиер се включи пряко от село Губеш на страницата си във Фейсбук.

Във видеото Борисов коментира, че служебният министър на финансите Асен Василев е "на пръв поглед много интелигентен, но мошеник“. Той нападна директно и министъра на икономиката Кирил Петков: "Аз разбирам какво му е на икономическия, че не може да източи ББР".

"Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре, Румен Радев ще падне. До вчера само ние се биехме с ИТН, а Христо Иванов стоеше отстрани и като им казаха вчера, че искат само постове, скараха се и не знам как ще се оправят“, допълни Борисов". Той прогнозира също, че ще има нови избори.

"Румен Радев е основния виновник за всичко това, така разедини всички, че никой не си говори с никой. Корнелия няма полезен ход, освен да подкрепя. Аз дойдох тук да видя дали всичко е направено както сме обещали. Нека да видим и другите, ако е направена другата къща от Румен Радев добре, а той не се весва тук, хората дъжда ще ги удави, а той на опера отива“, коментира още Борисов при посещението си в Губеш. 

Лидерът на ГЕРБ допълни, че цялата държава е в хаос, благодарение на кръстника Румен Радев.

„Бежанците в момента, след като започнаха да се изтеглят войските от Афганистан, а МВР се занимава да ходи при жената на кмета. Финансова, икономическа криза, ковид вълна, мигранска криза. Аз разбирам какво му е на икономическия, че не може да източи ББР. Утре решаваме, нито ще ги подкрепяме, нито ще им гласуваме. Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре, Румен Радев ще падне. До вчера само ние се биехме с ИТН, а Христо Иванов стоеше отстрани и като им казаха вчера, че искат само постове, скараха се и не знам как ще се оправят“, допълни Борисов. Той подчерта, че партиите така са се изпокарали, че отиваме на нови избори и още 100 милиона лева.

„Ето затова Румен Радев е основния виновник за всичко това, така разедини всички, че никой не си говори с никой. Корнелия няма полезен ход, освен да подкрепя. Аз дойдох тук да видя дали всичко е направено както сме обещали. Нека да видим и другите, ако е направена другата къща от Румен Радев добре, а той не се весва тук, хората дъжда ще ги удави, а той на опера отива“, коментира още Борисов.

Източник/ци: ГЕРБ ще бъдат в пленарната зала и ще гласуват "против" правителството на ИТН - Поглед Инфо

Petel.bg - новини - Борисов: Асен Василев е мошеник, Кирил Петков иска да източи ББР, Румен Радев ще падне

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!