Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселина Томова: Слави, ако си мъж, уведоми ме кога ти е удобно аз да застана срещу теб! Не дежурният по „Продуктово позициониране“ Тошко

26 минути Слави Трифонов дава „интервю“ на придворния си Тошко Йорданов. Като във Фейскбук е озаглавено „… коментира актуални теми“.  Туй „актуални теми“ като го чуя, се хващам за кобура, ама ‘айде да не се отплесваме.

26 минути Слави отговаря на тихички, беззъби въпросчета на … Тошко Йорданов, който видимо не смее да се зъби на Шефа си, както иначе го прави с останалите, а просто манкира и всъщност прави „интервю“ точно както „мисирките“ правят „интервюта“ с големците във Властта, същите „мисирки“ срещу които иначе Слави се възправя.

Следейки реакциите в мрежите – единственото, което забелязах е, че хората се интересуват от капките за нос на шкафчето до Слави. И от това, че пиел минерална вода „Девин“.

Слави, ако искаш да бъдеш възприеман АВТЕНТИЧНО, не се излагай с тия „интервюта“ а ла „Работническо дело“!

Като си толкова голям пич, като си толкова смел /за какъвто определи и Тошко, о, Боже!/, значи си готов да говориш открито, без предварителни уговорки за въпроси, и пред журналисти, които няма да ти спестят нищо.

И не защото искат да те омаскарят или да те гилотинират, а защото искат да ти помогнат да излезеш от буркана, в който сам си се поставил, и да разчупят бронята за да видим истинския Слави, а не „продуктовото позициониране“. От това само ще спечелиш.

От другото – ежедневно, ежеминутно губиш и то катастрофално.

Преди години демонстрираше своята пристрастност към самураите. В този ред на мисли, застани пред мен – аз да ти направя интервю!

Стиска ли ти?!

Ако си мъж, телефона ми винаги можеш да го намериш. И да ме уведомиш кога ти е удобно да застана аз срещу тебе. Не дежурния Тошко.

Веселина Томова

Източник/ци: АФЕРА.БГ | СЛАВИ, АКО СИ МЪЖ, УВЕДОМИ МЕ КОГА ТИ Е УДОБНО АЗ ДА ЗАСТАНА СРЕЩУ ТЕБ! НЕ ДЕЖУРНИЯТ ПО „ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ“ ТОШКО.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!