Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Един и същ номер с подмяна и подставени клоуни, които да управляват, няма как да минава вечно

Кратък анализ на видеото на мутрата слави във Фейсбук:

1. Все едно гледаме и слушаме бойко борисов – начин на държане, на говорене, на мимикрия, на арогантност, на делюзия, на простащина и т.н. трифонов е решил да управлява от Фейсбук както двойника си борисов. тошку (с малка буква!) е новата севдаТВ!

2. Хвърляне на елементарни мантри – от рода – всички ни мразят, не им даваме постове, ние сме най-великите затова ще управляваме сами. Най-голям враг – отново Христо Иванов и Демократична България

3. Искал да си върши работата без да се показва в публичното пространство, не се смятал за политик. Сори, а какво си тогава? Дрънкаш години наред политичска пропаганда, правиш глупав референдум, промиваш мозъци с простотии (без никой да те цензурира от властта! Що тъй? Нали се броиш за дисидент!) Правиш партия, агитираш нон стоп от тъпия си телевизор, избират те, гласуват за теб – не влизаш в парламента. Пак ходиш на избори, пак агитираш, пък после не поемаш отговорност да управляваш и почваш да се криеш! Не става така – или ще се занимаваш с политика или няма, а ако го правиш, дължиш отговори на обществото! Не се прави на глупав!

4. С Николай Василев – си търсил хора с опит. Бравос! И защо точно с него никой не разбра. С човека с плавниците си търсил човек без опит…

5. Христов Иванов като какъв предлагал министри? Божеее, ами като депутат в парламента и съпредседател на коалиция! Къде пише, че не може?!

6. Българите имали нужда от спокойствие! Не, българите имаме нужда от изриване на мутрите от политиката и корупцията, започвайки с главния прокурор! Нито дума за това, естествено.

7. А ето слави в цялата си просташка прелест към Асен Василев от Харвард, служебен министър на финансите: “Ти няма да бъдеш министър! Много си ми ляв! Много ляво гледаш! Искаш да теглиш заеми! Аз съм по бизнес ориентиран!“ поучи слави министъра, който вкара в хазната 2 милиарда лева от несъбрани данъци за три месеца!

Добре дошли отново в изродената, извратеняшка мутренска реалност! Но имам лоша новина за слави. Той може би мисли, че ще се изживява като доган, скрит в дупката си и че ще управлява чрез тошку и подобни поне десетилетие. Няма да се получи. Не всички са тъпаци. Един и същ номер с подмяна и подставени клоуни, които да управляват, няма как да минава вечно. Най-вероятно итн ще направят правителство с мутри обединени, защото нови избори въобще не са полезен ход за тях. Но лошата новина за мутричките от итн, е че хората няма им търпят номерата дълго!
---

Имам чувството, че по-голямата част от народа не иска да бъде нито умна нито красива, съдейки по подигравките към умните и красивите от всеки ъгъл на мутри обединени. А помните ли кой създаде този уж подигравателен израз? Бесепарската вувузела дърева в отговор на протестите с/у правителството орешарски и мутрата пеевски за данс! Помните ли как мая манолова също се подиграваше с умните и красивите, когато крепеше същия мутренски модел!?

May be an image of 1 person, indoor and text

Източник/ци: Tatiana Christy, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!