Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИТН успяха да открият абсолютната нула и да я поставят начело на държавата, за да може просто да повтаря каквото му се казва

ИТН успяха да открият абсолютната нула и да я поставят начело на държавата, за да може просто да повтаря каквото му се казва от маститите неолиберали на партията.

Пълно политически невежо чучело, което на „кастинга за политици“ тръгнало да говори за „реформа на образованието“, след като няма и един ден опит в системата.

Щял да вдигне тройно заплатите на учителите, като за целта държавата трябва да задлъжнее. Въпросният със сигурност не знае, че стартовата заплата на един учител е 1260 лв. За сравнение, на една медицинска сестра е минималната.

След като пуснаха нарочно предварително кандидатурата на собственика на специализирана в създаването на офшорки и избягване на данъци счетоводна кантора Петър Илиев, и видяха, че пак реакциите са негативни, каквито бяха за Николай Василев, най-сетне измъкнаха някакво абсолютно непознато нищожество, което ще бъде чудесно употребено като подставено лице на олигархичните им планове.

Вадя пуканките.

Даниела Пенкова

Източник/ци: ИТН успяха да открият абсолютната нула и да я поставят начело на държавата, за да може просто да повтаря каквото му се казва – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!