Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЗАДКУЛИСИЕТО ЗАД КАНДИДАТ-ПРЕМИЕРА - Как на пожар се манипулира дори държавен регистър, за да се прикрие истината!

Григор Лилов

ЗАДКУЛИСИЕТО ЗАД КАНДИДАТ-ПРЕМИЕРА

*** Как на пожар се манипулира дори държавен регистър, за да се прикрие истината!
.
Както очаквах в коментар под предишния пост, появиха се тролчетата с припев - има го в регистъра (само в един от шестте).
Вече го има, както предупредих, макар че не само аз, но и много коментиращи видяха, че доскоро го нямаше като д-р на науките.
.
Да, вече го има го в една-единствена страница от "Регистър на академичния състав и защитените дисертационни трудове" - подрегистър "всички лица на академични длъжности и придобити научни степени".
Ако не сте разбрали – „на пожар” е създадена специална страница за това лице, която да опровергае истината.
.
Към всяко име в този регистър има маркер, който при чукване върху него посочва данни и по-обширна информация.
Да го чукнем върху две съседни имена.
Първият скрийншот е на предхождащото лице Пламен Николаев Иванов. (линк https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/30050 )
Вторият скрийншот, който давам, е на кандидат-премиера. ( линк https://ras.nacid.bg/dissertation-preview/30724 )
.
Ще откриете ли разликите?
Основната е, че дисертацията на кандидат-премиера е анонимна – без Протокол, без дата, без анотация, без диплома, без...
Тези „детайли” ги няма, защото изискват много повече труд – поне едно денонощие и фалшифициране на редица други бази данни, вкл. протоколи и диплома от ВАК. Вкл. изискват и подготовка на такъв труд, подготовка и на рецензии, иначе в библиотеката няма да има какво да ми покажат, когато го поискам.
.
Номерата в регистъра са по хронология (времето) на защитите на дисертациите (виж номерацията в края на линковете).У нас има близо 60 000 хабилитирани лица.
Предхождащият номер – 30723 спрямо този на Пламен Николов (30724) е с диплома и протокол за защитата от 2005 г.
Ама как така?
Защото защитата на дисертацията на Пламен Николов, уж последвала по време предишната дисертация, според посочената дата се оказва, че я предхожда с една година – през 2004 г.
Следващата след неговия номер дисертация (30725) е на някакъв кипърец – също без номер на протокол и дата. По-следващата с номер 30726 е на срещата между 2004 с 2005 г. Излиза, че след дисертацията на Пламен Николов месеци и месеци, и месеци наред никой друг у нас не е правил защита и ВАК е стоял със скръстени ръце. Да, ама не е така и самите регистри го опровергават.
.
Да видим и някои други факти и доказателства от многото, които съм събрал.
Кое доказателство да вземем?
Ами.. Ами например това - има статия от 2013 година за него, за самия Пламен Николов в специализирана световна медия по плувни спортове и бизнес
( https://www.swimmingworldmagazine.com/.../industry-news... )
В нея изрично се посочва, че статията е прессъобщение, получено в редакцията от фирмата за плавници. Редакцията заявява изрично, че го пуска в напълно автентичен вид – точно така, както е получено и съответно не носи отговорност за съдържанието му.
Кой разбрал – разбрал. Моите американски колеги са проверили действителните факти в регистри, справочници, съдилища, в правни документи, в Австрия (за научната степен) и затова са публикували тази информация (със сигурност високоплатена) по този начин – заявявайки и дистанцирайки се напълно от нейната вярност и връзвайки си гащите срещу тяхна отговорност за лъжи.
.
Цитат от това прессъобщение на сергията за плавници: „... "Завършва магистърска степен в Софийския университет и докторска степен в Клагенфуртския университет.” (скрийншот)
Е, няма как хем там, в Австрия Пламен Николов да е станал доктор на науките - по друг ред и с други научни ръководители и други рецензенти в друга държава, хем тук, у нас, в България да е станал доктор на същите науки и в същата област с роден научен ръководител и родни рецензенти.
Или едното, или другото е нагла лъжа.
А всъщност и двете са лъжа!
Защото в австрийския научен регистър неговото име като доктор на науките също не излиза, както вече съм проверил.
.
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСНА
.
Пускам отделен пост, защото скандалът вече стана много по-голям от разкритията в предишния ми пост.
У нас калинките упорито не искат да разберат, че умелата фалшификация е много високо интелектуална, сложно-аналитична и разследваща дейност. Защото за да пипнеш убедително един факт, се изисква да пипнеш десетки други, които да го потвърждават и още стотици, които да са в синхрон с тези десетки.
Не го умеят, докато аз умея да проверя цялата верига, за да открия истината и неведнъж съм го доказвал (вкл. срещу високопрофесионалния апарат и хакери на руските секретни служби по повод мои разследвания и това може да се види в профила ми).
За пореден път „калинките” падат в капана ми – непълна информация в първи пост и още по-скандални разкрития след очакваното им тъпо опровержение - вече във втори мой пост. Ей, господи, не се ли научихте, че в такива случаи най-доброто е да се премълчи?!
.
Пускам втори пост, защото случилото се в тези часове между първия втория пост поставя кардинални проблеми на нашето лъжовно битие, диктувано и манипулирано от скрити сили като истинско.
Защото манипулацията и фалшификацията поставя съдбовни проблеми за верността на информацията, която ни се дава и за човека, който евентуално ще ръководи съдбините на нацията.
Ето някои въпроси:
1. Какви задкулисни сили са зад кандидат-премиера и с какви възможности са дори в почивен ден да манипулират и променят основен държавен регистър? (както посочих в коментар под предишния пост, нарочно, умишлено изчаках почивен ден, за да направя разкритията)
2. Какво Задкулисие стои зад Пламен Николов, след като заради един пост в някакъв си Фейсбук профил (моя) на пожар се вдига цялото то, за да създава линкове, променя регистри, прередактира и допълва текстове в Уикипедията и т.н. И дори да променя медийни публикации, пълнейки ги с ново съдържание за някаква дисертация, което днес са антидатирали с вчерашна дата не само в редица явни Пеевски медии, но и в най-основни информационни сайтове у нас? (например съвсем наскоро с идентичен случай ви запознах при поста ми за сръбската ракета, с която вероятно е свален нашия изтребител МиГ край Шабла)
3. Как се защищава научна степен у нас и доколко може да се осланяме на информацията в държавните регистри (наскоро в специален пост посочих такъв много сериозен и идентичен проблем и с Търговския регистър)?
4. Възможно ли е регистрите на научните степени, а и в други подобни регистри да съществува игра – да се оставят, образно казано, празни редове, ако и когато се наложи те да се използват за фалшива информация?
.
Това ли успя да ни представи Задкулисието и говорителят му „Има такъв народ” – пореден скеч на тема премиер и поредни лъжи за него?
Или нарочно, както мисля аз, се подбират уязвими биографично лица, а и всякак другояче уязвими кандидати, понеже укритата уязвимост предполага и означава пълна тайна зависимост!
*** скрийншотове:
No photo description available.
May be an image of text that says 'начало преглед на академични длъжности дисертации пламен николаев иванов преглед на академични длъжности и дисертации начало преглед на академични длъжности дисертации пламен николаев николов преглед на академични длъжности и дисертации научни степени онс 'доктор' вак научна степен: HC 'доктор' специалност: философия културата, политиката правото икономиката тема дисертационния труд: философско-антропологична философско- рефлексия върху времето ускрий повече информация научен съвет: философия място съхранение: научно-техническа педагогическа библиотека дата протокол: научен ръководител: проф. дфн валери динев настоящи академични длъжности рецензенти: проф. иван калчев, CT.H.C. ст дфн валентин канавров няма информация'
May be an image of 1 person and text

Източник/ци: Grigor Lilov, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!