Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Весислава Танчева: Предлагат ни премиер за бог да прости – Работник за Пламен Николов: Никакъв предприемач не е. Купува...

Важно е да разберете, че възраженията не са срещу Пламен Николов лично, вероятно е свестен човек!

May be an image of 1 person and text that says 'FINIS® FINIS FINIS'
Колажи и карикатури | Facebook

Работник за Пламен Николов: Никакъв предприемач не е. Купува Бански от амазон и ги продава тук. Много е стинат
Това е лъжа, че е предприемач. Казвам е Илия Гатев. Не се заблуждавайте. Той си е селски тарикат. /zabranenataistina.eu/

Абсурднен е начинът, по който ни го подхвърлят - като за бог да прОсти.
Ей, така - да има.

Импровизациите в политиката носят определен риск и е логично хората (а още повече - политиците!) да подхождат към тях с недоверие. Дори и да подозираме, че са планирани "импровизации".

Избирателите може да приемат всяко ново лице, когато номинацията е добре обоснована и аргументирана.

Предварителните разговори са затова - да бъдат обсъдени общи бъдещи действия с отговори на базови въпроси: какво, кога, къде и кой? Евентуално, ако има разминавания - и въпросът "Защо?".

Но когато номинацията е не просто анонимна, а и старателно пазена в тайна до последната секунда, влизаме в съвсем други хипотези, най-невинната от които е "това е моят премиер, ако не ви харесва - имам и други".

Не е нужно да си опитен политик, за да допуснеш, че с така заявените практики, когото и да нарочат Слави и Сценаристите зад него за премиер, не той ще управлява. Главната буква на "Сценаристите" е умишлена, нямам предвид сценаристите на шоуто.

Ето, това разбират нормалните хора с що годе запазени политически рефлекси. Иначе, Пламен вероятно е чист и почтен, видимо амбициозен и много, много изненадан човек.

Източник/ци: Весислава Танчева: Предлагат ни премиер за бог да прости - ᐉ Новини от Fakti.bg - Мнения | ФАКТИ.БГ

Работник за Пламен Николов: Никакъв предприемач не е . Купува Бански от амазон и ги продава тук. Много е стинат - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!