Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Слагат премиер Орешарски 2! Пламен Николов не е работил за Амазон, а е продавал шнорхели по интернет. Този човек няма опит за управление. Бабикян: Харесвам Пламен Николов

Борисов: Слагат премиер Орешарски 2. Идва хаос в държавата и нови избори. Това ще кажа. ИТН се провали, като проект и народа вече не ги иска ! Радев се провали и ще има избори!

Тошко Йорданов: Питахте ли Борисов какъв опит има като политик, като бивш сикаджия и мутра! Това каза Тошко Йорданов По Нова ТВ!

Пламен Николов има качества за премиер. Той е достоен да бъде премиер за България, ако бъде избран ще промени България. Човека идва от реалния бизнес и рискувал и инвестирал своите пари за да бъде успешен!

Пламен Николов не е работил за Амазон, а е продавал шнорхели по интернет. Този човек няма опит за управление

ИТН представи Пламен Николов за икономически специалист. Но реално се е занимава с интернет търговия чрез сайта Амазон. Това е смешно да се казва, че имал опит да управлява държава. Този човек е опасен, защото все едно да сложите баба Пена за министър председател. Второ много важно е дали има признанието на Европа! Съмняваме се. Но така разбират ИТН от управление на държавата!

Бабикян: Харесвам Пламен Николов

"Отдавна заявихме подкрепата си за "Има такъв народ". Повечето неща ги научихме от медиите", заяви депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян.

"По секторните политики имаме големи съвпадения. Въпросът е кой ще ги реализира, защото коалиция няма, а за ИТН коалиция е мръсна дума. Хубаво е да се обещае, но друго е да се направи", каза още той.

"Начинът, по който се презентират важните кандидати, не е добър. Няма винаги да минава", допълни народният представител от ИБГНИ.

На мен ми харесва номинацията на Пламен Николов, не се заяждам, подчерта Бабикян и допълни: "Очаквам да научим кабинета не от телевизията".

"Опитът на този човек зависи от колективните ни усилия. Това ще е човекът, който ще покаже, заедно с екипа си, дали "Има такъв народ" имат общо с ДПС", смята депутатът от ИБГНИ.

Бабикян припомни, че безрезервна подкрепа няма да се дава на нито един кандидат. "Подкрепа се дава при цивилизовани разговори".

"Видях разум в кандидатурата на Пламен Николов", разкри Арман Бабикян.

Анализатор: ГЕРБ при нови избори ще се завърне на власт! ИТН не могат да управляват

Анализатор: ГЕРБ ще се завърнат на власт при нови избори. Народа вижда,че ИТН и Слави не искат да носят отговорност. Разликата между Борисов и Слави е, че при вот Борисов казва аз ще съм премиер и поема отговорността. При Слави виждаме, че се слагат лица с никакъв опит за управление на държавата. Особено при идващата икономическа криза последствията за държавата ще бъдат огромни!

Източник/ци: Пламен Николов не е работил за Амазон, а е продавал шнорхели по интернет. Този човек няма опит за управление - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Тошко Йорданов: Питахте ли Борисов какъв опит има като политик, като бивш сикаджия и мутра! - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Бабикян: Харесвам Пламен Николов - Lupa BG

Борисов: Слагат премиер Орешарски 2 - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Тошко Йорданов: Пламен Николов има качества за премиер - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Анализатор: ГЕРБ при нови избори ще се завърне на власт! ИТН не могат да управляват - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!