Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дисидентът Петър Бояджиев: Росен Плевнелиев си даде дуп*то на Бойко за пост в НАТО, планът не успя

Дисидентът Петър Бояджиев осветли още един от провалените планове на Бойко Борисов и смехотворния президент Росен Плевнелиев, провери Narod.bg.

Повод за разкритията стана „анализ” на мъжа на Деси Банова, в който отново атакува държавния глава Румен Радев, който е най-одобряваният политик у нас с рекордна подкрепа.

Плевнелиев пише, че Радев бил популист, че „като Путин и кадрите на ДС” искал президентска република – все изтъркани плочи от неговия репертоар.

Активиран отново от Баце, бившият президент, получил прякора „Ирландската пастирка” от неблагодарния народ, тоя път атакува и Бойко Рашков, който бил съвременен Чапаев, „винаги готов с картечницата на амбразурата да отстреля всеки, застанал срещу интересите на партията майка на българския преход БКП, преименувана на БСП”.

Ето какво написа по темата Петър Бояджиев:

Гледам какви ги ръси Плевнелиев и се усмихвам. Защо ли? Ами защото знам малко повечко за причината да ги ръси такива.

И тази причина се нарича провалени намерения и план. Борисов постави Плевнелиев за един президентски мандат. Планът беше прост, но не успя. Борисов обеща на Плевнелиев, че по време на мандата си той ще се легендира като проатлантически и на тази база след излизането си от президентството ще влезне в евроатлантическите стуктури на НАТО.

Е, добре искаш да се легендираш… Хванахме го за думата и, ще не ще, свърши доста работи, за да даде доказателства. Само че и от другата страна не спят. Планът беше доста прозрачен, не постигна целите си и Плевнелиев увисна. Ни на Запад, ни на Изток.

И сега се мята като риба на сухо и ръси какви ли не небивалици. Ами така ще е бе, момче, когато си си дал дупето назаем на един измамник като Борисов. Знам, че за мнозинството хора тези неща са трудно разбираеми, ама какво да правим като е така в реалният свят.

May be an image of 2 people and people standing

Източник/ци: Дисидентът Петър Бояджиев: Росен Плевнелиев си даде дуп*то на Бойко за пост в НАТО, планът не успя - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!