Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тошко Йорданов: Манолова и Христо Иванов работят за Борисов! Тласкат държавата към нови избори. Радев: Служебния кабинет да стане редовен

Анализатор: Отказа на Манолова и Христо Иванов да подкрепят ИТН обслужва Борисов и мутрите. Това е исината. ИТН са поели отговорност. Но Манолова и Христо Иванов създават интриги и тласкат държавата към нови избори. Този Отказ обслужва Борисов.

Тези хора са купени и не може да им се вярва. Това е истината!

Тошко Йорданов: Позицията на Манолова и Христо Иванов, да се намесват в състава на кабинета тласката държавата към нови избори. Ние няма да позволим да ни се намесват в състава на кабинета.

Това означава, че Манолова и Христо Иванов работят за Борисов! Те тласкат държавата към нови избори и доволен от това ще е Борисов!

„Да се правят внушения, че се колаборираме с ДПС е несериозно. Подкрепа не сме искали от тях, а и няма да получим. Няма да допуснем тяхно влияние в нашия кабинет. Така че да се говори тази мантра, че прозирала дългата ръка на ДПС е мазна лъжа" - заяви съпредседателят на парламентарна ИТН Тошко Йорданов, след като вчера тонът по време на преговорите за кабинет с „Изправи се БГ! Ние идваме!“ и „Демократична България“ се изостри.

По думите му от ДБ и „Изправи се БГ!Ние идваме!“ зависи дали преговорите за бъдещо управление ще продължат.

„Другите две политически сили имат възможност да преосмислят позицията си и наистина да изберат кой е врагът- ГЕРБ и Бойко Борисов или ние. Ние определено не сме приятели на ГЕРБ. Никой от нас не е бил министър на Борисов. Ако отидем на избори, вината ще бъде на тези две партии", категоричен бе Йорданов.

„Не сме казали на „Демократична България", че не се надяваме на тяхната подкрепа при представяне на кабинет. Просто се надявам това да бъде приятелски знак към тях, да се върнат на нормалните позиции, които заявиха първоначално, че нямат желание за постове. Ние просто водихме разговори и най-забавното е, че на тези разговори, нямаше никакъв въпрос от тяхна страна какъв ще е съставът на кабинета. Единственият въпрос, който беше, е дали ще има някой, който е бил служител на ДС в миналото", заяви още Тошко Йорданов.

От своя страна Филип Станев от ИТН зададе няколко въпроса. 

„Защо се прави услуга на политическа партия ГЕРБ? Защо правим така, че вместо да ичегъртаме модела „ГЕРБ“, ние се опитваме с някакви странни политически действия да дадем шанс на Бойко Методиев Борисов да се връща на политическата сцена?“, попита Станев.

Според Станислав Балабанов фактите и истината се различават и това е проблем.

„Позицията на Христо Иванов беше, че нито имат желание за министри, нито ще предлагат такива. Вчера публично от трибуната на Народното събрание видяхте опит за поставяне на трима министри, единият от които е в тежък конфликт на интереси“, заяви той.

От „Има такъв народ" обявиха, че очакват мандата на президента, а името на кандидата за премиер ще обявят при представянето на правителството в парламента.

Радев: Партиите като не могат да се разберат, Служебния кабинет да стане редовен

Това е истината. Като има скандали и не могат да се разберат. Има си служебен кабинет, като не искат да носят отговорност, да подкрепят служебния кабинет за да продължи промяната!

Източник/ци: Радев: Партиите като не могат да се разберат. Служебния кабинет да стане редовен - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

ИТН: Не сме приятели на ГЕРБ - Lupa BG

Анализатор: Отказа на Манолова и Христо Иванов да подкрепят ИТН обслужва Борисов и мутрите - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Тошко Йорданов: Христо Иванов и Манолова работят за Борисов! Тласкат държавата към нови избори - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!