Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как Петър Стоянов ще победи Румен Радев?!

Иван Костов може да разцепи десните, Христо Иванов е "партия" с президента

"Само Петър Стоянов може да победи Радев.
Ако искаме демокрация, а не анархокомунизъм, трябва да изградим широк демократичен фронт, начело с Петър Стоянов", написа Георги Марков.

Георги Марков предлага формулата на победата на президентските избори срещу Румен Радев - "широк демократичен фронт".

Бойко Борисов приема - ГЕРБ влиза във Фронта, СДС ще е на 100% за Петър Стоянов. Кой друг? 

Иван Костов може да разцепи десните - ДСБ е "костовистки проект". Христо Иванов, лидер на "Да, България", е "партия" с президента след "Росенец".

"Демократична България" ще издигне свой кандидат за президент. ИТН, БСП и ИСНИ ще подкрепят Румен Радев. 

ДПС няма да гласува за кандидата на ГЕРБ и СДС. Ако е Петър Стоянов - ще подкрепи на макс Румен Радев заради разочарованието на Ахмед Доган от бившия президент, който не дал рамо на Движението срещу Иван Костов през 2000г.

Как тогава Петър Стоянов ще победи Румен Радев с "широк демократичен фронт" само с ГЕРБ и СДС?!

Румен Радев ще разполага не само с политическата подкрепа на ИТН, БСП, ИСНИ и ВМРО, а от "Демократична България" и ДПС на евентуалния втори тур.

Корпоративни фактори като Васил Божков, Кирил Домусчиев, Иво Прокопиев и ТИМ също ще му дадат рамо с медиен ресурс.

"Широк демократичен фронт" изглежда успешна формула, но как ще се реализира при конфронтацията между ГЕРБ и "Демократична България" и влиянието на Иван Костов в Десницата.

Петър Стоянов е опитен политик и едва ли ще приеме да се кандидатира. Бившият президент няма как да не изчисли шансовете. 

Румен Радев има висок рейтинг, Петър Стоянов 20 години е извън политиката. Президенът разполага с широка политическа и корпоративна подкрепа. 

Геостратегическите фактори също са на негова страна - американците го подкрепят, руснаците не го атакуват въпреки "Триморие".

bgsniper.com 

Източник/ци: Как Петър Стоянов ще победи Румен Радев?! Иван Костов може да разцепи десните, Христо Иванов е "партия" с президента

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!