Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доктор: Борисов си сложи "Модерна" глюкоза за ваксина! Призова всички, които са гласували за ГЕРБ да се ваксинират „с каквото хванете“

Доктор: Борисов си сложи глюкоза не ваксина, твърди zabranenataistina.eu! Заблуждават ви. Всички медии казват, че се е ваксинирал. Това не е истина, Борисов много добре знае, че ваксините са в*едни и няма да си сложи истинска ваксина!

Споделете за да знае народа, призовава zabranenataistina.eu

Борисов призова всички, които са гласували за ГЕРБ да се ваксинират.

Лидерът на ГЕРБ се ваксинира. Следващата доза трябва да му бъде поставена на 24 август.

Лидерът на ГЕРБ си постави първа доза "Модерна" тази сутрин, като обясни, че го е направил, въпреки преболедуването на коронавируса и изградените "много" антитела. Оказа се обаче, че екс министър-председателят доста сериозно е усетил убождането, защото иглата е била за приложение на мускулни инжекции, разкри медик пред медията ни, присъствал на имунизирането. 

Той подчерта, че чрез ваксинирането си, което прави публично, агитира останалите българи да се имунизират.

Пред медиците той обясни, че има много изградени антитела, след като преболедува коронавируса през октомври. Медиците посъветваха Борисов през следващите 24 часа да не консумира алкохол, сладки и всички алергени, които могат да предизвикат реакция. Физическа активност не е желателна в първото денонощие след ваксината, обясниха още лекарите. На въпрос коя ваксина да бъде ползвана, Борисов отговори, че няма значение - „с каквото хванете“, каза експремиерът. В крайна сметка, лекарите му поставиха ваксината на Moderna.

Примерът му последваха Томислав Дончев и Младен Маринов, пише dariknews.bg.

Източник/ци: Доктор: Борисов си сложи гликоза не ваксина! Заблуждават ви - ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА

Petel.bg - новини - Бойко Борисов се ваксинира: Всички гласували за ГЕРБ да го направят

Само в Lupa.bg: Ужилиха Бойко с игла за мускулни инжекции - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!