Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ивайло Мирчев, ДБ: Като прокараме лустрацията, такива като ББ няма да имат шанс да влияят върху съдбините на България

Някак неудобно е, но се оказва, че основният политически противник на Бойко Борисов е… Христо Иванов. Не Слави, не Доган (на теория), не Корнелия, ами… Христо. Втори ден Борисов се обръща в нелепите си живи включвания само към Христо Иванов.

Според повелителя на пачките и кюлчетата в чекмеджета за всичко е отговорен Христо Иванов и Да, България. Е, всички знаем, че Бойко полиглот може и да не е, но пък топ актьор е. Върти, суче, за 2 дни спомена около 20 пъти Христо Иванов.

Днес и аз имах скромната чест да вляза в устата на бившето премиерско величие: "И Мирчев - това ли е новото? - Баща му бивш функционер в БКП."...

Е, това от устата на бивш функционер на БКП, държащ в ръководството си дузина все такива бивши функционери на БКП като Фандъкова звучи странно.

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Аз за разлика от Борисов не съм бил член на БКП, нито охрана на Тодор Живков. И така - като прокараме лустрацията, такива като ББ няма да имат шанс да влияят върху съдбините на България.

Знаем защо Борисов атакува Христо и Демократична България. Старият хитрец е наясно, че това не е Реформаторски блок и този път договорки няма да има, а ще се спазва законът и всеки ще се наложи да си поеме отговорността за това, което е вършил. Той също!

Ивайло Мирчев, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!