Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Цяла България видя, че Стойчо Кацаров е лъжец, а Радев не го уволнява

"Искам, като отидете в парламента, да се съсредоточите в една цел. Тази цел касае живота, образованието, здравето и икономиката. С ужас наблюдавам как във Франция се готвят за четвърта вълна, бездействието, а за морала и корупцията на Кацаров, Радев и компания и че продължава да не го маха, цялата страна видя, че Кацаров е лъжец. Най-вероятно са минали през някоя пицария и са разменили някакви торбички, отдавна Кацаров, в модела "Борисов", щеше да е махнат". Това каза бившият премиер Бойко Борисов на среща с членовете на партията.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прави нов коментар за отминалите избори и резултатите от тях 

"Разликата накрая трябваше да я натъмянават, за да може ИТН да излезе малко пред нас. За разлика от другите, причиних си да гледам Христо Иванов сутринта, мънка, сега можело да се правят компромиси, а когато не ни стигаха гласовете за Ф-16, това, че ни подкрепиха ДПС, беше тъмна, гадна сделка. Като гледам болницата във Варна и в МВР, назначават хора на "Да, България", коментира Борисов. 

Той поръча за една цел депутатите от ГЕРБ да се съсредоточат и да търсят максимална подкрепа. От думите му стана ясно, че става въпрос за ваксинирането на населението срещу Ковид. 

"Искам, като отидете в парламента, да се съсредоточите в една цел. Тази цел касае живота, образованието, здравето и икономиката. С ужас наблюдавам как във Франция се готвят за четвърта вълна, бездействието, а за морала и корупцията на Кацаров, Радев и компания и че продължава да не го маха, цялата страна видя, че Кацаров е лъжец. Най-вероятно са минали през някоя пицария и са разменили някакви торбички, отдавна Кацаров, в модела "Борисов", щеше да е махнат". 

ГЕРБ предлага разжалвана от Слави за зам.-шеф на парламента 

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще предложи Росица Кирова за зам.-председател на Народното събрание. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов на срещата със софийския актив. 

Председател на парламентарната група както и в 45-ото Народно събрание ще бъде Десислава Атанасова. 

Любопитното е, че номинираната за зам-шеф на парламента Росица Кирова бе областен координатор на партия Има такъв народ за област Видин. При една от визитите на все още премиера Бойко Борисов я повози с джипката, пиха и кафе в центъра на дунавския град, а Слави Трифонов веднага я изключи от партията си. Така вместо на ИТН, Кирова се оказа водач на листата на ГЕРБ и бе избрана за депутат.

Източник/ци: Борисов: Цяла България видя, че Стойчо Кацаров е лъжец, а Радев не го уволнява (видео) | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!