Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Колко трябва да го е страх, за да се прави на жертва и да обвинява други за собствените си престъпления?

БОРИСОВ, или г-н „Размажете му физиономията на този, че не се съобразява с мен“, член на БКП и лична охрана и ушеразтривач на сатрапа Живков, се прави на жертва и говори как комунистите са затваряли хора в затворите през 1944г. и че сега с него се случвало същото. Цинизъм и наглост безмерна!

Що за наглост една мутра, комунист и СИКаджия да реве, че бил репресиран? Колко трябва да го е страх, за да се прави на жертва и да обвинява други за собствените си престъпления?

Съд, затвор и кофискация на незаконно заграбеното!

Цял един народ бе превърнат в заложник на алчността на Борисов, Пеевски, Доган, Гешев и бандата им. Цял един народ повече от десетиелтие бе подложен на грабеж, а всеки който не приемаше мракобесният им режим бе подложен на преследване. Мачкаха, грабеха и дори убиваха.

Всички дикататори си прилачат по няколко неща. Болно его, грандоманщина, патологични лъжци, изключително алчни и зли и най вече – страхливи до полуда. И когато загубят властта си, а вечни диктатури няма и все някога това се случва, изведнъж започват да реват, че са жертви, да обвиняват други за своите престъпления и дори да се обграждат със живи щитове от жени и деца, за да оцелеят.

Буда, прошка и спасение няма да има. Справедливост означава истинско правосъдие и там, на подсъдимата скамейка ще разказваш за всички ужасии и престъпления, които си извършил.

БОЕЦ няма да позволим гражданите да бъдат излъгани отново!
#БОЕЦ

Източник/ци: Колко трябва да го е страх, за да се прави на жертва и да обвинява други за собствените си престъпления? – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!