Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Който и да е премиер, амбасадата на САЩ ще е на власт след рейда на посланик Херо Мустафа из кабинетите на "Радев-2"

Рейдът на посланик Херо Мустафа из министерските кабинети на правителството "Радев-2" даде знак, че който и да е премиер, на власт ще е амбасадата на САЩ.
 
Слави Трифонов предложи най-проамериканския състав на проекто кабинет, следващият едва ли ще е по-различен. 
 
"Янките" явно искат цялата власт - президентът Румен Радев от една година зае изключително проамериканска позиция, Херо Мустафа дефилира из кабинетите на служебното правителство, Слави Трифонов обяви проамериканско проекто правителство, дори антируско.
 
Американците си разиграват коня, защото русофилските партии с БСП начело загубиха позиции. След експулсирането на дипломати от посолството на РФ не се надигна проруска вълна.
 
Скандалното е, че милиардите са от ЕС, а "янките", които никак не си падат по разкешването, овладяха политическия елит и взеха властта.
 
Даже Корнелия Нинова, сочена като протеже на шефа на руското разузнаване Сергей Наришкин, №2 в Кремъл след Путин, не атакува американците и не заема проруска позиция.
 
Руснаците загубиха ключова капия с падането от власт на Бойко Борисов - Путин знаково не поиска "Ресто", не го атакува след експулсирането на руските дипломати.
 
Президентът Румен Радев не отказва нищо на американците, подкрепи сделката за още 8 изтребители F-16, стана патрон на "Триморие", геостратегическа инициатива насочена срещу Русия.
 
"Янките" са на власт чрез служебния кабинет "Херо Мустафа-Румен Радев", ще наредят и следващото правителство.
 
bgsniper.com 

Източник/ци: Който и да е премиер, амбасадата на САЩ ще е на власт след рейда на посланик Херо Мустафа из кабинетите на "Радев-2"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!