Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Половин милиард протестират срещу разпитите и репресиите над Бойко Борисов!

Бившият министър-председател, лидер на втората политическа сила и шофьор на ауди Бойко Борисов бе извикан на разпит, а в негова подкрепа бе събран внушаващ уважение митинг, съставен от Георг Георгиев, Спас Гърневски, Станислав Недков-Стъки и фейсбук тролове.

May be an image of 4 people, people standing and text
Колажи и карикатури - Posts | Facebook

На журналистическия въпрос “какво работите?” гражданите отговаряха, че са “фейсбук-симпатизанти” и “вземам пари по любов”. Тоест хората работят тролове, което вече е нормална професия, а хубавото е, че не го крият.

На месторазпита Борисов се яви начумерен, поразбута граждани и журналисти и се шмугна в мрачната сграда на полицията, за да му снемат сведения по т.нар. “канибалски скандал” и още нещо. Канибалщините са с 11-годишна давност, когато според свидетелства на потърпевш Борисов посъветвал човек да си промени показанията, защото “семейството му няма да разбере дали не яде от неговото месо”.

Въпреки опасенията за живота и здравето му, Борисов излезе жив и здрав след разпита.

Но всичко това е само началото, защото се очакват още много тежки репресии от човеконенавистното и гербофобско служебно правителство с неговия вътрешен министър Рашков, когото Борисов нарича “пияница” и все го пита за някакви дамаджани.

Ето и ТОП 10 с формите на тормоз, които предстои да се приложат към гражданина Борисов.

***

1. Ще вържат Бойко Борисов със запушена уста в малко помещение да слуша рецитал със стихове на Спас Гърневски. Гърневски сам ще чете стиховете си, мислейки че прави добро на жертвата, която заради запушената уста само ще мучи и ще се раздира вътрешно.

2. Ще проснат Борисов напреки на леглото и Мата Хари ще го гъделичка с лебедови пера.

3. Ще сложат Борисов пред чекмедже с пачки и кюлчета, което всеки път, когато посяга към него, ще му тряска пръстите с автоматика.

4. Ще сломят волята на Борисов, за да го подчинят на бившата му дясна ръка Цветан Цветанов – Цецерон. Цветанов, полугол, с кожени дрехи, каскет и камшик ще провежда физическа подготовка на Борисов. Цецерон ще тържествува в триумфа на реваншизма и ще дава къси, злобни команди с колкото се може по-голямо натоварване на менискусите, които са Ахилесовата пета на Борисов.

5. Ще забранят на Борисов да си оперира менискусите. Това ще е много груба политическа репресия, защото операцията на менискус при Борисов не е просто медицинска процедура, а и политически маньовър. Всички операции на безчислените Борисови менискуси винаги са се правили в тежки за него политически мигове.

6. Ще му прекъсват интернета по пет минути на час.

7. Задкулисието ще привика Борисов и ще му прожектира филмчета какво се случва с видни арестанти – лишаване от обяд, а на вечеря дават гатанка: познай какво ядеш!

8. Ще го осъдят на трудова повинност: да стане шофьор на ТИР и да води ежедневно едночасово стрийминг шоу от кабината на камиона.

9. Ще му построят сарай ужким за него, пък ще го дадат на Радев.

10. Ще го излъжат, че може да запази властта си, ако занесе две дамаджани бъзов сок с три кила суджук на Рашков.

Публикация на в. „Сега“

Източник/ци: ТОП 10 на репресиите над Бойко Борисов (защо Баце носи бъзов сок и суджук на Бойко Рашков) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!