Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ се ЦЕПИ! Георги Марков и Вежди Рашидов бесни на Даниел Митов: Тоя плюеше по Бойко! (Вижте дивите раздори)

Тежката изборна загуба на ГЕРБ вече рефлектира върху нервите на най-отявлените имена от кохортата на Бойко Борисов, покрай което лъсва и разпадът в шайката, разкри Narod.bg.

Тежката артилерия на гербопитеците – бившият конституционен съдия Георги Марков и екс министърът на културата Вежди Рашидов са бесни на новите имена, които Баце упорито се опитва да наложи, като например Даниел Митов, познат в някои среди като Къдравата Сю.

Марков и Рашидов, които вече не са в депутатските листи, на висок глас разправяли за това каква върти-опашка е Митов, който преди години, когато се правеше на демократ, открито плюеше по Бойко Борисов от „висотата“ на своето членство в ДСБ.

НА 17 октомври 2007 г. Къдравата Сю участва в анкета, ето въпросите и отговорите:

1. Опишете с три-четири кратки изречения какви са особеностите на една истински дясна партия.

– Борисов е бил член на комунистическата партия, а през 1990 г. е напуснал деполитизиращото се МВР с аргумента, че не иска да изостави БКП. През 90-те години ролята на десницата беше да отстоява ценностите на демокрацията. По това време Бойко Борисов беше бодигард на Тодор Живков. И не на последно място десницата е длъжна да знае истината за миналото. По този повод Борисов се отличи с това, че освети с прожектори паметника на съветската армия, очевидно смятайки го за някаква голяма ценност. Ако мавзолеят не беше разрушен, щеше да освети и него.

2. Какво най-добро можете да кажете за Бойко Борисов?

– Полага респектиращи усилия да прочете книгата „Пиратът папа“, с което не пропуска да се хвали вече втора година.

Днес, обаче, Къдравата Сю е на диаметрално друга позиция – вече е част от шайката и дори щеше да бъде пробутан за премиер, но ГЕРБ катастрофира на изборите.

Именно по този повод Георги Марков и Вежди Рашидов на глас припомняли повратливата природа на Даниел Митов.

Бившият депутат от гражданската квота на ГЕРБ Марков побесня пред медиите след публикация, в която заедно Вежди и пловдивското недоразумение  Спас Гърневски са определени като стари муцуни, чието антикомунистическо дърдорене било непонятно за младите избиратели на партията и въобще тримата били излишна тежест на ГЕРБ.

„Аз не съм проветрен от листите на ГЕРБ. За изборите за 45-ото Народно събрание Борисов беше изключително внимателен, покани ме в листите въпреки, че вече публично бях заявил, че не желая повече да ставам депутат.

Съгласих се, в името на 25-годишното ни приятелство, да бъда на избираемо място и веднага след изборите да подам молба до ЦИК и да се откажа от мандата си по простата причина, че не съм в България и не мога да го изпълнявам.

В последния момент, при правенето на листите, вентилаторите се опитаха да ме унижат, като ме сложиха пети в листата за 24-и МИР София и аз отказах.

За съжаление, не оценявам изборния резултат като добър. Бих казал, че е трагичен. Загуби се центърът на София – този център, в който седяха сините знамена 1990 г. Този център, който Борисов и Йорданка Фандъкова оправиха – булевард „Витоша“, направиха метра – три на брой, с които можеш да отидеш до всяка точка на града – до „Люлин“, до „Младост“, до аерогарата.

Печален е резултатът в София, печален е резултатът и в Пловдив.

Някакво подмладяване в листите на ГЕРБ може и да има, но не видях нито едно, за съжаление, запомнящо се лице, нито с добра политическа реторика, нито са юридически или икономически познания.

Единственото, доколкото разбрах, ново лице, е момчето, което е определено за координатор в Русе. То наистина е младо – на 21 години. Сигурно е много свястно, но резултатът в Русе е много печален…

В Русе, този велик град, градът, от който започнаха промените в България, ГЕРБ губи от Слави с цели 6000 гласа и резултатът от 2017 г., когато имаше 32 000 гласа, е свален на 16 000.

Попитан кой е направил тази поръчка, която счита за голямото зло на ГЕРБ него, Спас Гърневски и Вежди Рашидов, Марков отговаря:

„Единият е обладан от простотия, а другият – от цвета на дъгата. И двамата ще ги кажа на Бойко.

Те са безсрамници, да се занимават с мен! Ако не бях аз, ГЕРБ щеше да е свален от власт заради Истанбулската конвенция и то с камъни под камбанен звън; щяха да бъдат касирани евроизборите, защото щяха да ги проведат с ЦИК с изтекъл мандат.

Да не говорим, че извадих ГЕРБ от гроба, наречен „Костинброд“, което Борисов винаги е отчитал и то публично.

Да не говорим за зала „Арена Армеец“, където бях в най-тежките моменти заедно с Едвин Сугарев, единствени от седесарите-ветерани, които имахме доблестта да застанем твърдо зад ГЕРБ.

“Ново лице“ в ГЕРБ е единствено Даниел Митов, но то е печално известно с приказките си за Борисов, че е масажист на Живков, мутра, милиционер и т.н.. Аз, след 25 години приятелство с Борисов (16 юни 1996 г. – 2021 г.), никога не съм употребявал такива изрази.

За най-голямо съжаление, Борисов допусна ГЕРБ да се превърне в ДСБ-2. Лафът „проветряване“, беше най-тъпото парче, което съм чувал в политическия речник на прехода. То обиди много от депутатите в 44-ото Народно събрание, защото нито те, нито парламентарната ни група, като цяло, смърдеше. Много хора си отидоха от ГЕРБ обидени не защото не са в листите, а защото никой не им каза „Довиждане“.

Атмосферата се загуби. Женската организация беше разгромена. Вместо песните на Веско Маринов, вече ще слушат „Едно ферари с цвят червен“ на Слави Трифонов.

Даниел Митов, наричан в някои среди Къдравата Сю, плюеше по Бойко, сега му масажира ушите

Източник/ци: ГЕРБ се ЦЕПИ! Георги Марков и Вежди Рашидов бесни на Даниел Митов: Тоя плюеше по Бойко! (Вижте дивите раздори) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!