Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов към ИТН: Вие сте токсични, аз не ви искам! Нашият кандидат за президент ще бъде умен и с коса!

Няма да подкрепим по никакъв начин кабинет на Слави Трифонов. Няма да го подкрепим, защото то е рожба на всички тези токсични партии, които създадоха преврат. Това обяви лидерът на втората политическа сила в страната Бойко Борисов.

Той заяви, че не само няма да подкрепят Трифонов, а ще влязат в пленарната зала и ще гласуват против. Уточнението бе дадено, тъй като при хипотеза на по-малко депутати в пленарна зала за одобрение на предложения от „Има такъв народ“ кабинет може да бъдат нужни по-малко от 121 гласа „за“.

Борисов категорично обяви, че ако ГЕРБ получи мандат за съставяне на правителство, ще го върне веднага на президента Румен Радев.

Лидерът на ГЕРБ отправи нова порция критики към Слави Трифонов и членовете на „Има такъв народ“. Той упрекна и други политически лица като Христо Иванов от "Демократична България".

"Ако някъде има спад на милиони, това е при Слави Трифонов. Той всеки ден говореше, че на референдума са го подкрепили 2,5 млн. души, а на 11 юли те станаха 600 хил." Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Единствените, който се биха с ИТН, са ГЕРБ-СДС, подчерта той.

"Вие сте токсични. Аз не ви искам. При целия рекет и тормоз към нас, заяви Борисов.

Имаш ли морал бе, Христо. Ами Слави с трите джипа, където ме обиждахте. И сега - без вас не можем. Кое зло да избера - имам Бойко Рашков, имам Слави Трифонов. Не подкрепяме правителство - имам Бойко Рашков. Подкрепяме - Имам Слави Трифонов. Затова - умолявам теq Христо. Ако вие, водени от Румен Радев, ни докарате до трети избори, няма никакво значение какво ще се случи с ГЕРБ, каза още бившият премиер.

Борисов: Нашият кандидат за президент ще бъде умен и с коса

Умен и с коса. Такъв ще е кандидатът за президент на ГЕРБ на предстоящите избори за държавен глава.

Бойко Борисов заяви на брифинг, че вече има кандидат за президент от неговата партия за изборите наесен.

"Ще ви кажа, когато му дойде времето, както Слави Трифонов, царя и много други казват". Но все пак очерта профила на бъдещия кандидат за държавен глава, предаде Дарик.

"Умен, висок, красив и с коса". Попитан дали има очила - той добави: "да може да маха и слага очилца - да прави така като Дани Митов - да показва ерудиция, знания на езици".

Източник/ци: Борисов към ИТН: Вие сте токсични, аз не ви искам - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Petel.bg - новини - Борисов: Нашият кандидат за президент ще бъде умен и с коса

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!