Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Николай Василев – таралежът на Бойко в гащите на Слави

Таралежът в гащите на Слави Трифонов се казва Николай Василев! Избраният от ИТН за премиер в техния кабинет икономист е изключително близък до Бойко Борисов още от времената на НДСВ, от което котило са и двамата, разкри източник на Narod.bg с познания за задкулисието.

Николай Василев е застанал мирно пред Баце, не очаквайте от този премиер разследвания по кражбите за милиарди на хунтата ГЕРБ

Баце вчера дори сам призна, че е доволен от избора на Слави Трифонов за министър-председател.  „Николай Василев е разумен“, усмихна се по байганьовски Борисов, преди да започне поредната си атаката към все още действащият служебен кабинет на Румен Радев.

Снимката, с която Narod.bg разполага, ни показва евентуалният бъдещ премиер в поза „мирно“ пред главният секретар на МВР Бойко Борисов.

Не очаквайте чудеса в разследванията срещу ГЕРБ по време на управление на този премиер, подчерта нашият източник.

Сякаш по нечия команда още в понеделник, когато Слави обяви състава на своя кабинет, бившите царски министри Пламен Панайотов и Милен Велчев бяха пуснати по Нова телевизия да бранят и пропагандират състава на потенциалното правителство.

Според Пламен Панайотов било неточно е да се твърди, че НДСВ сега се връщало във властта, защото никога не е излизало от нея, намеквайки за Бойко Борисов, който започна злощастната си за България кариера като бодигард на Симеон Сакскобургготски. Панайотов все пак припомни, че по време на тяхното управление Борисов е бил на висок пост в МВР, а после издигнат от партията и за депутат.

Бойко и Николай Василев са от едно котило, няма да си вадят очите, бъдете спокойни, хвърли в ужас източникът на Narod.bg.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Николай Василев - таралежът на Бойко в гащите на Слави - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!