Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Пак ви бих, пак спечелих! Имам призовка от полицията!

Пак ви бих! Пак спечелих изборите, но те сега два дена броят 1% от вота и се чудят как да наместят резултата. Това е истината. Това коментира на брифинг Бойко Борисов.

Те не могат да се осъзнаят, защото сега не знаят какво да правят. Ромите са гласували за тях. Да, ама те не че са ги заобичали, ами са се наплашили. Рашков е осигурил на всички тези партии възможност да купуват гласове и вдигаше пушилката около нас, коментира той.

Ама нали знаете, със 7/8 ще ни оправят, посочи Борисов.

Това е самозванство от страна на ИТН. Как ще се обявяваш за победител преди да се преброят гласовете. Щом го правиш, значи си наясно и сигурин в това, за което си се разбрал, допълни той.

Бойко Рашков ми е пратил призовка да се явя в четвъртък за снемане на сведения. Трябва да си нося лична карта. Това съобщи току-що Бойко Борисов на брифинг.

Той съобщи, че ще поиска оставката на Централната избирателна комисия.

Една работа трябваше да свърши президента Румен Радев за 5 г. Да организира честни избори, а то стана хаос и хората са уплашени, коментира Борисов.

"Цялата партия разкостиха. Само мен не бяха ме викали. Рашков за имотите няма ли да го питат? След няколко дена народът ще ги бие с камъни, защото са подли и корумпирани и подменящи вота."

Току що я получих призовката. Нямах намерение да правя шоу. Тука я получих. Викат ме в главна дирекция на полицията. Най-вероятно ще ме попитат защо съм участвал в изборите. Защо съм победил в лидерските битки, и кога ще се откажа. ГЕРБ е костицата в гърлото, която не могат да преглътнат"

"Когато дойде вълната няма да търсите нито Трифонов, нито който и да е. Ще мислите за живота си"

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов на живо: Пак ви бих, пак спечелих! Ама 7/8 ще ни оправят

Petel.bg - новини - Борисов: Имам призовка от полицията

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!