Подмяната вече е ясна. Днес Слави сподели, че е новия Борисов... НДСВ, юпита, поредната схема, съгласувана с Доган (Да живее Мултигруп)

Както казах кабинетът е готов, НДСВ, юпита, поредната схема, съгласувана с Доган. Представят ви хора с блестящи биографии - все едно футболисти, но не ви казват схемата на игра и истинския собственик и треньор. Има много свестни хора, приятели, колеги, но ми писна да ме управляват еднолично, без програма, без да ме питат. Няма преговори, няма диалог. Да не забравяме, получените гласове за ИТН са под 9 процента от избирателите и с такова "самомнение" искат да управляват!?.

Днес Слави сподели, че е новия Борисов, или приемате, или ... Това е смятано, дами и господа. Ако ДБ каже "не", ще кажат - пречат. Сигурен съм, че са говорили с ИМВ, по-точно с някои от лидерите, не с всички.

Няма как да стане, за мен това е кабинет на мимикрията с наети поредни млади хора., което да подмени темата с причините за протестите с младостта. Няма да променят системата и ще произведат поредния Доган, Борисов, а сега Слави.

Николай Василев имаше възможност да покаже какъв управленец е. Всичко друго но не и реформатор, по-скоро посредник между кланове.

Кой е Николай Василев?

Ако бяха първи ИТН, иди дойди. Но с този експертен кабинет, без хора с протестен капитал, ей, така да сме ги виждали някъде, не става - сори. Подмяната вече е ясна.

За да не допуснат нов Иван Костов в лицето на ДБ, пускат нов Сакскобурготски.

Няма дума за Гешев, няма съдебна реформа, няма корупция. Концесиониране тип царския кабинет, който даде магистралите на поредния кръг от олигарси, кой друг е натрупал пари при Борисов?

Поредица от популистки мерки, като набор при пиар акция.

Следете реакциите на ДПС и БСП.

Няма гласуване по пощите. Няма разследване на бившите.

Точно както през 1997 година.

Няма реформи, няма изчегъртване, няма смяна на система.

Мултигруп продължава да управлява, дами и господа.

Няма как след толкова години да ми прилагат едни и същи номера.

Добрата новина е че стана ясно, защо Васил Божков предупреждаваше, че Доган стои зад кадър.

Сега разбира се, ще има призиви - дайте им шанс, няма друг вариант. Не, сори, има. Ще преговаряг за по-широко представителен и по-реформаторски кабинет. Иначе да си търсят подкрепа от ДПС и ГЕРБ. Слави май не може да си представи, че без София не може да се управлява.

Политическият инжинеринг няма да успее. Не са познали. Годината е 2021 година.

Питам кой точно ще поеме политическата отговорност за този кабинет, след като Слави няма да става премиер, а ще го управлява от "сараите"?

Ilian Vassilev, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!