Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доживяхме: За ПЪРВИ път народът иска министрите Кирил Петков и Бойко Рашков да бъдат министри и в новото правителство

Тиквата Бойко Борисов пък предлага забавна карикатура за кандидат-президент, защото народът я обичал

Все повече гласове от низините се чуват с предложения някои от сегашните служебни министри да продължат да са такива и при скорошното редовно правителство (да се надяваме). За икономическия министър Кирил Петков вече дори е организирана подписка с такова предложение.

Желан титуляр в редовното правителство

се оказва и сегашният служебен министър на вътрешните работи и вицепремиер Бойко Рашков. Чест му прави, че заедно с изловените купувачи на гласове за герберастите, които се стягат за груби саботажи на 11 юли, министър Рашков изобличи и купувач на гласове – кандидат за депутат от „Изправи се! Мутри, вън“.

Партията му моментално го отсвири.

На пресконферленция днес Кирил Петков съобщи, че след борба, продължила 8 седмици заради явен и индиректен саботаж от страна на мутрокалинките, новото ръководство на скандалната Българска банка за развитие, предложено от кабинета Янев, вече е вписано и е факт. Отсега нататък кредити над 5 милиона лева няма да бъдат отпускани, с изгодни заеми ще се подпомагат малки и средни предприятия.

Калинките от банката отказаха да дадат поисканите от икономическия министър Петков справки сякаш той е техен подчинен, а не обратното. А тя каква била работата – получавали са по 60 ХИЛЯДИ лева от заплата месечно. Вероятно са се възнаграждавали и с бонуси за „добре“ свършена работа. Да не забравяме, че тази банка е единствената държавна, че е учредена и инжектирана с наши пари. Е как да не се разбунтуват мтрокалинките при тази загуба?

Весели кадрови събития

се дочуват и откъмто партията на мутропитеците. Така например стана ясно, че Бойко Борисов има вероятност да издигне за кандидат-президент доцент Тодор Кантарджиев. Народът го бил обикнал покрай пандемията и мерките на ГЕРБ за справянето с нея. Много думи на доцента вероятно скоро ще бъдат забравени, но не и клоунските му муцуни – наистина уникални и незабравими.

Тиквата очевидно освен от всичко друго е ощетен и от критерии за обективна оценка на хорските качества. Но изборът му едва ли е случаен – сам той карикатура, направила за смях и унизила неведнъж България зад граница, предлага за президент друга карикатура.

Един човечец, който без съмнение като епидемиолог или пенсионер, ще привлича много повече уважение. Но като президент на държавата ни?…

Източник/ци: Източник/ци: Доживяхме: За ПЪРВИ път народът иска министрите Кирил Петков и Бойко Рашков да бъдат министри и в новото правителство | Тема 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!