Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пеевски и проф. Спасов се подмладяваха в кислородна барокамера: Медици от Правителствена

Делян Пеевски, наричан от Бойко Борисов и Васил Божков Шиши и бившият директор на болница „Лозенец“, бившата Правителствена, са ползвали кислородна барокамера за да се подмладяват и разкрасяват. За козметичната употреба на капсулата от „височайшите особи“ разкриха пред Фрог нюз медици от лечебното заведение.

След вчерашните сензационни разкрития на Фрог за управлението на болницата, екипът ни научи от вътрешни източници, че днес там е бил поканен екип на бТВ, за да се покаже „доброто“ лице на лечебното заведение и да се излъска скандалния му „имидж“. В същото време от ръководството все още не сме получили отговори на важни въпроси за куп съмнителни дейности, граничещи със злоупотреби и престъпления.

Но, въпреки липсата на адекватна реакция от страна на болница "Лозенец" и опитите да се прикрият лоши практики на предишното ръководство, нека да се върнем към поредните нелицеприятни разкрития, направени от вътрешни хора. Възмущението на медицинския персонал относно барокамерата идва от факта, че тя се е използвала не за лечение на хора с тежки увреждания, както би трябвало да бъде. Има основателни подозрания, че скъпата апаратура на етажа на физиотерапията е била на разположение на богопомазани. Оказва се, че няма никаква отчетност кой и кога е влизал в капсулата с кислород. Затова пък слуховете, че там са се подмладявали персони като Борисов, Пеевски и проф. Спасов - бившият шеф на Правителствена.

От медицинска гледна точка барокамерата допринася за повишеното снабдяване с кислород  на организма. Тя помага на хората, страдащи от въздушна емболия, декомпресия, изгаряния, церебрален оток, диабетни рани, газови гангрени, инсулт и много други. Известно е също така, че това е добър начин да поддържате кожата си млада и жизнена. За съжаление, според източниците ни, нуждаещите се не са имали достъп до апаратурата...

Колкото и да ви се струва странно, в Правителствена болница, освен традиционна, се прилага и т. нар. енергийна медицина. Докато клиниката се е ръководела от д-р Любомир Спасов, на няколко места в сградата са били монтирани стъклени пирамиди. Смисълът е в района, където се намират, да се концентрира живителна енергия, която да помага на болния да оздравее. Медиците, разбира се, приемат за ексцентрична идеята за изграждането на въпросните пирамиди, но се притесняват дали градежът им не е глътнал много пари от бюджета. Тази информация също остава в графа „никой нищо не знае“. Лекарите ни казаха, че ако решите да се възползвате от необичайната екстра, може да намерите тези пирамиди до Бърза помощ, на задния вход, при т. нар. покои на Спасов.  

Преди няколко седмици гръмна грандиозен скандал за това, че в болница „Лозенец“ са се извършвали незаконни трансплантации. Източниците ни разказаха, че проф. Масимо Малаго  и още двама германци от румънски произход, са канени да правят трансплантации срещу огромни хонорари, в което няма нищо лошо, когато се касае за спасяването на човешки живот.

Твърди се, че Любомир Спасов само е присъствал на сложните хирургични интервениции, но после се снимал с оздравяващите. Действията му се възприемали като демонстрация, че приносът  за изцелението им основно е негов.  

Работещите в болницата са убедени, че от там ще „гърмят“ още заложени от предишното управление мини. Засега това е неофициална информация, затова ще се надяваме започналата проверка да установи как стоят нещата.

Вчера ви разказахме как една и съща фирма, зад която се твърди, че неофициално стоят Спасов и Делян Пеевски, е печелила близо 50% от обществените поръчки за доставка и ремонтни дейности. Така за пет години дружеството е прибрало над 32 млн. лева. Освен това по времето на Любомир Спасов болницата е сключила договор за охрана с ВИП-секюрити. По всички правила, но фирмата също се свързва с името на милионера и бивш депутат от ДПС Пеевски. Според лекари Спасов си е направил покои, до които никой няма достъп в момента. Затова не се знае какво има вътре, какви ремонти са били извършвани и за чия сметка. Предполага се, че реновирането е било отново зя сметка на бюджета на лечебното заведение.  Повече за това можете да прочетете ТУК.  

Медията ни наскоро зададе и други важни въпроси на сегашното ръководство, на които все още няма отговор. Затова пак ще ги напомним:

- Нямa ли дa ce рaзcлeдвaт зaкупувaниятa нa aпaрaтурa, кoятo рeaлнo cтрувa някoлкo пъти пo-мaлкo oт плaтeнитe пo cъмнитeлни дoкумeнти cуми?

- Зaщo НAП и ДAНC нe прoвeрят пo кaкъв нaчин прoф. Cпacoв e придoбил cкъпaтa къщa в кв. Бoянa?

- Cлeд кaтo ce oбявихa caнкциитe пo зaкoнa „Мaгнитcки“ нямa ли някoй дa ce рaзрoви в oтнoшeниятa нa Cпacoв c Пeeвcки и Дoгaн?

- Изпрaщaл ли e шeфът нa прaвитeлcтвeнa лeкaри oт бoлницaтa дa oбcлужвaт eднo oт дeцaтa нa Пeeвcки в Дубaй? Пo кaквa линия, кoй e плaщaл кoмaндирoвъчнитe и тeхния прecтoй тaм?

- Кaкъв e принocът в рaбoтaтa нa Клиникaтa пo пeдиaтрия нa д-р Юри Фaндъкoв, cъпруг нa cтoличния кмeт Йoрдaнкa Фaндъкoвa? Кaквa e нeгoвaтa зaплaтa cпрямo ocтaнaлитe кoлeги?

Екип на Фрог нюз

.
Делян Пеевски по време на кампания на ДПС

Източник/ци: Медици от Правителствена: Пеевски и проф. Спасов се подмладяваха в кислородна барокамера

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!