Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мутрите на Бойко бягат зад граница – Сашо Сталийски, Котараците и Дидо Дънката се спасиха от арест, засега: Топ ченге пред Narod.bg

Служебният кабинет взе насериозно купуването на гласове и вече готви арести за поне 30 мутри от обкръжението на Бойко Борисов, които през години са му помагали да купува масово вота, за да държи юздите на властта и ключа към хазната за лично обогатяване, разкри Narod.bg.

Къртици в МВР обаче подали сигнал до хунтата, че белезници ще щракат около вота на отявлените поддръжници на криминалното пазаруване на избиратели, затова повече от забърканите в безобразието вече са напуснали страната, докладва наш източник от върховете на Министерството на вътрешните работи.

Сред временно спасилите се от арест, засега, с бягство в чужбина са знакови имена от обкръжението на Мутрата – момчето за всичко на Баце Сашо Сталийски, цялата орда на кръга „Котараците” воглаве с тартора им – пернишкия олигарх и дедесар Людмил Стойков и варненския изборен търговец, аферист и контрабандист Даниел Славов – Дидо Дънката.

Варненецът изчезнал в посока Швейцария, след като в ареста попаднал неговия подчинен в престъпната йерархия Николай Тошев – Чирпанския с обвинение за участие в престъпна група за купуване на гласове. Заедно с Чирпанския е арестуван и бандит с прякор Коча.

Вече вървят разпити на служители на хотел „Копитол“, собственост на Дънката, за това каква среща е имало на кметове от общини от Варна с Чирпанския.

Както първо Narod.bg съобщи, преди дни от гръцкия остров Миконос в посока териториалните води на Турция е отплавал и нефтеният бос Георги Самуилов – Жоро Инса. Пловдивският олигарх на Бойко купи къщата в Барселона на „Мис Бикини” Борислава Йовчева, която роди дъщеря Ема на партийния вожд от СИК Бойко Борисов.

В близките дни, обаче, се очакват спецакции, при които в ареста да попаднат изборните търговци около Борисов, които до момента не са успели да изчезнат зад граница, обясни топ ченгето пред Narod.bg.

Източник/ци: Топ ченге пред Narod.bg: Мутрите на Бойко бягат зад граница - Сашо Сталийски, Котараците и Дидо Дънката се спасиха от арест, засега - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!