Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко готви отмъщение, прави списък на „предателите” – вече има 300 имена – политици, журналисти и „калинки“

Бойко Борисов не е напускал паралелната вселена, която уютно обитава вече десетилетие – в нея той винаги е премиер и всички безпрекословно му се подчиняват.

Източник на Narod.bg от близкото обкръжение на Мутрата се присмя на шефа си с новината, че Бойко Борисов прави списък на „предателите”, които са го изоставили след като се сгромоляса от власт и смени „Дондуков” с магнолиите в Банкя.

Хората от този черен списък ще си получат заслуженото, когато отново поеме руля на държавата, както най-безсрамно си фантазира Мутрата.

Информаторът ни е категоричен, че забравеният партиен лидер вече е събрал над 300 имена на хора, върху чиито глави ще се изсипе справедливият Му гняв, след като се върне на бял кон като министър-председател.

На „стената на палача” се откроявали бивш зам.-министър на МВР, който само за 24 часа се обърнал във вярата и вече симпатизирал на Бойко Рашков, главен редактор на ежедневник с претенции за сериозност, подал се на харизмата на новите юпита в служебния кабинет.

Сред нарочените за щавене били и т.нар. патриоти, които побързаха да се отречат от Него още в нощта на слизането от власт.

В списъка с изменници имало и доста „калинки” в десетките дирекции и агенции, които не се опълчили на кабинета на Румен Радев, за да оцелеят при тоталното изчегъртване, който мори редиците на ГЕРБ вече втори месец.

За да пълен кошмарът на ренегатите, списъкът поемал нови лица с всеки изминал ден, подхилква се източникът на Narod.bg.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Бойко готви отмъщение, прави списък на „предателите” – вече има 300 имена - политици, журналисти и „калинки“ - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!