Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Покрай община Варна ДАНС удари ГЕРБ евродепутата Емил Радев и шефа на ОБС Варна Тодор Балабанов – за път с евро пари до техен язовир! Проверяват и Турски поток, и газовата врътка с Гърция

Проверката на ДАНС в Община – Варна, за която първа съобщи АФЕРА, продължава с пълна сила, научи АФЕРА от свои брилянтни източници.

Всички иззети документи за афери в Община – Варна са изпратени в АДФИ – София, като проверяващите са изолирали напълно АДФИ – Варна, поради изключително топла връзка на местния шеф с шефа на Дирекция Финанси в Общината.

Освен това новото в проверката на ДАНС в Община – Варна е, че са иззети документи за изграждането на всички детски площадки в града, като там също има куп далавери.

Покрай Община – Варна ДАНС удари и ГЕРБ евродепутата Емил Радев, както и председателя на Общинския съвет – Варна Тодор Балабанов, заради път, построен с евро средства, който води до … язовир на двамата – Радев и Балабанов!

Заради тази проверка ДАНС е влязла и в Община – Аврен.

ДАНС ВЛЕЗЕ В ЕНЕРГИЙНИЯ ХОЛДИНГ И НЕК – ПРОВЕРЯВАТ ТУРСКИ ПОТОК И ГАЗОВАТА ВРЪЗКА С ГЪРЦИЯ

ДАНС е влязла в Българския енергиен холдинг и НЕК, научи АФЕРА.

Проверява се цялата документация за Турски поток, както и за газовата връзка с Гърция.

 Afera.bg

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ПОКРАЙ ОБЩИНА ВАРНА ДАНС УДАРИ ГЕРБ ЕВРОДЕПУТАТА ЕМИЛ РАДЕВ И ШЕФА НА ОБС ВАРНА ТОДОР БАЛАБАНОВ – ЗА ПЪТ С ЕВРО ПАРИ ДО ТЕХЕН ЯЗОВИР!

АФЕРА.БГ | ДАНС ВЛЕЗЕ В ЕНЕРГИЙНИЯ ХОЛДИНГ И НЕК – ПРОВЕРЯВАТ ТУРСКИ ПОТОК И ГАЗОВАТА ВРЪЗКА С ГЪРЦИЯ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!