Следвайте "Буднаера" в Телеграм

С Бойко няма скука: Румен Радев пратил гардове в бели фланелки да го свалят с преврат (разказ на ОЧЕВИДЕЦ)

Бойко Борисов отдавна е за настаняване в специализирана институция за хора с ментални проблеми, научи Narod.bg.

Според мутрата от СИК миналото лято президентът Румен Радев е планирал да узурпира властта Му с държавен преврат, като изпратил свои бодигардове от НСО, облечени в бели фланелки, да превземат и окупират Народното събрание, за да направят преврат, разкри налудничавата новина репортер на Narod.bg.

Баце вярва, че зад народното недоволство, което тресеше България повече от 9 месеца миналата година, стои именно държавният глава, а схемата за бутането на мутрите на ГЕРБ от властта била финансирана от Васил Божков, който бе „занулен” от хунтата.

Журналистът Огнян Стефанов пресъздаде свой разговор с Бойко Борисов по повод протестите и тяхната ескалация, предаваме го дословно:

– Всичко е от Радев – контрира той.

– Това е абсурдно. Дари да иска да организира подобно нещо, президентът няма ресурс. Да изпрати футболни агитки, да ги вкара в схема на провокации сред протестиращите – за това се иска сериозна организация, каквато той… Абсурдно е.

– Той е поискал, а Божков ги е организирал, те са заедно.

– Не вярвам.

– Много си наивен и нямаш информация. Хора от охраната на Радев, облечени с бели фланелки, е трябвало да превземат парламента и да го окупират. Затова са организирали…

– Това е невероятно и нелепо. Мисля, че организаторите на провокациите са подтикани от интереси на кръг у тас и интереси на чужда държава.

Идеята е да се създаде хаос в държавата, защото България става много важна за САЩ и НАТО поради конфликта между Турция и Гърция.”, завършва диалогът.

Повече може да научите от книгата на Огнян Стефанов „Интервю с диктатор”

Източник/ци: Бойко превъртя: Румен Радев пратил гардове в бели фланелки да го свалят с преврат (разказ на ОЧЕВИДЕЦ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!