Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ивайло Мирчев за нахлуването на ММА бойците в министерството: Мутренската група на Борисов и ГЕРБ ни пропомни най-тъмните времена на 90-те години

Тези ММА клоуни да останат блед спомен от управлението на ГЕРБ и ББ. Така коментира във фейсбук Ивайло Мирчев от Демократична България днешното нахлуване на Стъки и ММА бойци в кабинета на министъра на спорта.

Ето какво коментрира той:

"Състезатели" по ММА нахлули в спортното министерство, начело с кандидата за президент Стъки. Мутренската група на Борисов и ГЕРБ, получавала стотици хиляди от държавата, за да обслужва управляващите, а днес ни припомня най-тъмните времена от 90-те години, когато едри момчета с кървясал поглед безчинстваха из цялата страна.

Управлението на Борисов ни върна отново там - в мрачните мутренски дни, отпреди 25 г. Трябва спешно да приключим с налаганите през последните 12 г. обществени отношения, а тези ММА клоуни да останат блед спомен от управлението на ГЕРБ и ББ.

Ивайло Мирчев, Facebook

Източник/ци: Petel.bg - новини - Ивайло Мирчев за нахлуването на ММА бойците в министерството: Мутренската група на Борисов и ГЕРБ ни пропомни най-тъмните времена на 90-те години

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!